fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Villa

Villa

Lad TestaViva hjælpe dig med købet af din kommende villa. Vi gennemgår alle købets dokumenter, så du er klædt så godt på som muligt. Med vores rådgivning får du overblik over alt det, du skal være opmærksom på, når du køber en villa.

 

Indholdsfortegnelse

Har du fundet din drømmevilla?

Er du stødt på din drømmevilla, og står du overfor et kommende boligkøb? En villa kan være et af de vigtigste køb, du gør dig i livet. Derfor er det vigtigt, at du har en rådgiver på din side, som kan hjælpe dig med at sikre, at bolighandlen foregår trygt og sikkert.

En boligjurist eller –advokat kan bl.a. hjælpe dig med at gennemgå købets dokumenter, så du sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være. På den måde får du en sikker bolighandel uden uventede overraskelser.

Vi hjælper dig

Selv drømmeboliger kan komme med både juridiske og økonomiske problemstillinger. Du bør derfor altid købe bolig på et oplyst grundlag. Det indebærer bl.a. at du har læst og undersøgt diverse dokumenter og aftaler og forstår, hvad dokumenterne indeholder, og hvordan du skal forholde dig til det, der står. En måde at gøre det er at alliere dig med en uafhængig ekspert, som kan rådgive dig og svare på de mange spørgsmål, der typisk opstår i forbindelse med et boligkøb.  

Hos TestaViva tilbyder vi alle vores kunder en grundig gennemgang af købsaftalen og ejendommens dokumenter. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at alle forhold er, som de skal være. Desuden lægger vi stor vægt på, at du er gjort opmærksom på alt det, vi vurderer, du skal kende til, inden du lukker handlen med sælger. På den måde kan du/I trygt flytte ind i jeres nye bolig.  

Testaviva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet og juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Med TestaViva i dit hjørne

TestaViva har opbygget en nem og tilgængelig platform, der sammen med vores dygtige jurister og advokater, giver dig overblik over de faldgruber, du skal kende til, når du skal købe villa. Vi yder forståelig og kompetent rådgivning gennem hele købet, og udover at rådgive dig i det juridiske og gennemgå boligdokumenterne med dig, sørger vi for at tage kontakten til sælger og sælgers mægler. Det kan fx være med henblik på forhandling af dine vilkår og tilpasninger i dokumenterne. Desuden rådgiver vi om andre vigtige elementer i forbindelse med processen, som fx økonomien, og vil også have kontakt og dialog med din bank. Vi sørger også for udarbejdelse og tinglysning af skøde, samt laver refusionsopgørelse mv. 

Med TestaViva i dit ringhjørne vil købet af din drømmebolig forløbe gnidningsfrit, og du vil købe din kommende bolig på et bedre og mere oplyst grundlag. 

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en boligjurist

Få en jurist til at hjælpe med dit køb

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!