Kontakt

Du kan altid komme i kontakt med TestaViva, nemt og hurtigt. Vi har forskellige kontakt kanaler du kan læse mere om herunder.

Telefon - 88 62 60 50

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vores telefonnummer er 88 62 60 50. Vi har åben for telefonen alle hverdage fra kl. 9:00 til 16:00 samt mandag til torsdag aften fra kl. 18:00 til 21:00.

E-mail - support@testaviva.dk

Du kan også sende en e-mail til os. For at få svar hurtigst muligt, kan du skrive en mail til support@testaviva.dk, så svarer vi dig indenfor to hverdage.

Chat

Hos TestaViva tilbyder vi også kontakt via vores chat. Du finder chatten i højre nederste hjørne hvor end du befinder dig på TestaViva. Chatten har de samme åbningstider som vores telefon.

Hvis du skriver til os gennem chatten udenfor vores åbningstid, eller hvis du rammer os på et tidspunkt hvor vi har travlt og du ikke kan vente, vil vi altid senere besvare din chat pr. e-mail.

Vi anbefaler at du bruger chatten, hvis du er i gang med at oprette et juridisk dokument, og du har et konkret spørgsmål. Men du er selvfølgelig altid velkommen til at bruge chatten til at komme i kontakt med os.