Karriere - TestaViva

Gør karriere hos TestaViva

Ledige stillinger

Brænder du for at få jura ned i øjenhøjde? Vores team vokser løbende, så hvis du mener, at du er den, vi mangler på holdet, så beskriv gerne, hvordan du kan være med til at løfte TestaViva.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning afsted hurtigst muligt.

StillingAnsøgningsfrist
JuristLøbende stillinger
Laravel/Symfony udviklerLøbende stillinger
SupporterLøbende stillinger
Stud.jur.Løbende stillinger
BoligrådgiverLøbende stillinger

Fandt du ikke en ledig stilling, så send os en uopfordret ansøgning på job@testaviva.dk.

Derfor skal du være en del af TestaViva-teamet

Brænder du for at få jura ned i øjenhøjde? Er du ambitiøs, målrettet og nysgerrig? Så er TestaViva en virksomhed fyldt med muligheder. Som vores kollega bliver du en del af et levende miljø, placeret centralt i København, hvor du har mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt sammen med resten af vores dygtige team. Vi er en voksende virksomhed, og vi ønsker hele tiden at optimere vores team. Som en del af TestaViva-teamet har du mulighed for at skabe innovative løsninger og gøre jura nemt og tilgængelig for alle.

Læs mere om TestaViva

Mød TestaViva

Daniel – Udvikler

“Noget af det bedste ved at være udvikler hos TestaViva er, at vi har mulighed for at hjælpe så mange mennesker. Vi får hver dag lov til at dykke ned i og løse problemstillinger, som kan gavne en masse danskere. Det er en stor drivkraft, at de funktioner, vi udvikler, er skabt i samarbejde med eksperter, så vi ved, at det gør en forskel for de mennesker, der i sidste ende skal bruge platformen.”

“Den absolut største fornøjelse ved TestaViva er vores kultur. Selvom der er stor forskel på de forskellige teams, er der et enormt stort sammenhold, hvor alle snakker med alle. Der er ingen, man ikke kan tage en snak med ved kaffemaskinen.”

Daniel – Kunde onboarder

“Det, jeg finder meget interessant ved mit arbejde hos TestaViva, er den måde, hvorpå vi revolutionerer jurabranchen. Det er fantastisk, at vi kan give vores kunder den mulighed, at de i deres eget tempo tager de her vigtige beslutninger. Det bringer stor tryghed hos kunderne, at vi har tid til at hjælpe dem med at tage de rigtige valg.”

“Jeg synes, det er superfedt, at vi har den her frihed under ansvar, hvor der fra alle i virksomheden er tillid til, at man udfører sit arbejde. Yderligere er der et super arbejdsmiljø, hvor vi er rigtig gode til at lytte til hinanden og forstå hinanden. Det giver et super flow i virksomheden, da vi alle frit kan udtrykke vores skøre ideer og meninger til møder.“

Andrea – Jurist

“Det mest spændende ved mit arbejde er, at jeg får lov til at tænke i skræddersyede juridiske løsninger, og at jeg har klientkontakt hver dag. En del af mit arbejde består også i at komme med løsningsforslag til yderligere digitalisering af vores juridiske dokumenter, så vi hele tiden kan udvikle de valgmuligheder, klienterne kan tilføje via vores selvbetjeningsløsning. Så bliver det nemmere for klienterne på forhånd at vælge særlige løsninger, som passer dem.”

“Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og er gode til at afholde sociale arrangementer, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved, at der er en flad struktur og en uformel omgangstone.”

Mød hele teamet

Hos os får du

Hvis du bliver lækkersulten, har vi snacks, du kan forsyne dig med i løbet af dagen.

Mac eller Windows. Du vælger selv, og vi dømmer ikke 😉

Te, kaffe eller sodavand til at slukke din tørst.

Hyggelige fredagsbarer og events med dine søde kollegaer med øl og vin betalt.

Nyd gratis frokost med dine kollegaer hver dag.

Vi er fleksible. Arbejd hjemme eller på kontoret – det er op til dig.