Gør karriere hos TestaViva

Ledige Stillinger

Vores team vokser løbende, så hvis du brænder for at få jura ned i øjenhøjde, så beskriv gerne, hvordan du kan være med til at løfte TestaViva. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning afsted hurtigt.

Fandt du ikke en stilling, så skriv en uopfordret ansøgning om hvordan du kan gøre TestaViva endnu bedre og send til job@testaviva.dk


Derfor skal du vælge at blive en del af teamet hos TestaViva

Brænder du for at få jura ned i øjenhøjde? Er du ambitiøs, målrettet og nysgerrig? Så er TestaViva en virksomhed fyldt med muligheder. Som vores kollega bliver du en del af et levende miljø placeret centralt i København, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt sammen med resten af vores dygtige team. Vi er en voksende virksomhed og derfor bevæger vi os hurtigt. Som del af TestaViva teamet har du mulighed for at skabe innovative løsninger og gøre jura nemt og tilgængelig for alle.

Vi er altid på udkig efter talenter, tag derfor et kig på vores ledige stillinger eller ansøg uopfordret hvis du syntes vi mangler en som dig.


Mød teamet

Daniel Poulsen

Udvikler

“Noget af det bedste ved at være udvikler hos TestaViva, er at vi har mulighed for at hjælpe så mange mennesker. Vi kan hver dag få lov til at dykke ned i og løse problemstillinger, som kan gavne en masse danskere. Det er en stor drivkraft at de funktioner vi udvikler, er skabt i samarbejde med eksperter, så vi ved at det gør en forskel for de mennesker, der i sidste ende skal bruge platformen.”

“Den absolut største fornøjelse ved TestaViva er vores kultur. Selvom der er stor forskel på de forskellige teams, er der et enormt stort sammenhold, hvor alle snakker med alle. Der er ingen man ikke kan tage en snak med ved kaffemaskinen.”

Daniel Roy

Konsulent

Det jeg finder meget interessant ved mit arbejde hos TestaViva er den måde, hvorpå vi revolutionerer jura branchen. Det er fantastisk at man kan give vores kunder den mulighed, at de i deres eget tempo tager de her vigtige beslutninger. Det bringer stor tryghed hos kunderne, at vi har tid til at hjælpe dem med at tage de rigtige valg.

Jeg synes det er superfedt, at vi har den her frihed under ansvar, hvor der fra alle i virksomheden er tillid til, at man udfører sit arbejde. Yderligere er der et super arbejdsmiljø, hvor vi er rigtig gode til at lytte til hinanden og forstå hinanden. Dette giver et super flow i virksomheden, da vi alle frit kan udtrykke vores skøre ideer og meninger til møder.

Andrea Allin

Jurist

“Det mest spændende ved mit arbejde er, at jeg får lov til at tænke ind i skræddersyede juridiske løsninger og at jeg har klientkontakt hver dag. En del af mit arbejde består også i at komme med løsningsforslag til yderligere digitalisering af vores juridiske dokumenter, så vi hele tiden kan udvikle de valgmuligheder klienterne kan tilføje via vores selvbetjeningsløsning. Så bliver det nemmere for klienterne på forhånd at vælge særlige løsninger, som passer dem.”

“Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og er gode til at afholde sociale arrangementer, så vi kan lære hinanden endnu bedre at kende. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved, at der er en flad struktur og en uformel omgangstone.”

Carol Srisong Lund

UX/UI Designer

“Jeg arbejder dagligt med vores digitale brugeroplevelse, og prøver at gøre jura nemmere for vores kunder gennem vores platform. Det er altid super belønnende at se samarbejdet mellem de forskellige teams indsatser blive en realitet. Det gør bestemt også ens arbejde en del mere fornøjeligt når vores brugere får gavn af det, især når man kan se en direkte effekt af ens arbejde.”

“Det er altid en fornøjelse at møde ind på kontoret, alle er super flinke og man føler sig hurtigt en integreret del af teamet. Udover det kan man virkelig mærke at der er nogle ildsjæle som virkelig brænder for deres arbejde. Det gør også ens arbejde en del sjovere, når man kan mærke at andre har det på samme måde.”

 


Hos os får du

Hvis du bliver lækkersulten, så har vi snacks du kan tage af i løbet af dagen.
Hyggelige fredagsbare og events med dine søde kollegaer med øl og vin betalt.
Mac eller Windows, det er helt op til dig, vi dømmer ikke.
Nyd gratis frokost med dine kollegaer hver dag.
Te, kaffe eller sodavand til at slukke din tørst.
Vi er fleksibel. Arbejd hjemme eller på kontoret, det er op til dig.