fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Landbrugsejendom

Landbrugsejendom

Lad TestaViva hjælpe dig med købet! Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe landbrugsejendom.

Indholdsfortegnelse

En dygtig boligjurist i dit ringhjørne!

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal til et boligkøb. En boligjurist eller –advokat kan hjælpe dig med at gennemgå handlens dokumenter, i processen op til at du underskriver din købsaftale eller umiddelbart efter underskriften. De omkostninger, du/I har til en boligjurist, er godt givet ud, da det sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være. Samtidig giver det høj økonomisk tryghed og en langt bedre forståelse for, hvad der er vigtigt at vide, før den endelige handel lukkes.

Vi hjælper dig

Ønsker du at købe en bolig i form af et fritidslandbrug, er det en god idé at gøre brug af TestaVivas juridiske kompetencer og rådgivning. Køb af en landbrugsejendom kræver udover de normale opgaver og processer en række opgaver.

Hvad betegner en landbrugsejendom / Landejendom?

En landejendom kan være en helt almindelig boligejendom placeret i landzone i stedet for byzone. Der kan være flere begrænsninger for en ejendom i landzone, hvad angår udstykning af ejendommen, ejendommens udseende samt indhentelse af særlige tilladelser for at bygge nyt, som man skal huske, når man køber ejendom på landet. TestaViva rådgiver dig og sørger for at den ejendom, du køber, lever op til dine forventninger og planer. 

Mere konkret er en ejendom med mere end 2 hektar jord (dvs. 20.000 kvadratmeter eller 3,6 tønder land) som udgangspunkt noteret som værende landbrugspligtig. Hvis sælgers mægler skriver andet i salgsopstillingen, skal du være særlig opmærksom. 

Vigtige forhold for landbrugsejendomme

En landbrugsejendom betragtes som en erhvervsejendom. Der stilles derfor højere krav til dig om at du undersøger og sætter dig ind i de specifikke forholde for landbrugsejendom. Du får nødvendigvis ikke udleveret tilstandsrapporter m.m. som kan give dig et overblik over ejendommens stand, og du kan ikke tegne en ejerskifteforsikring for skjulte fejl og mangler.

TestaViva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Vi får dig i mål

TestaViva sørger for, at du er oplyst om alle de særlige forhold ved købet af en fritidslandejendom eller en mere kompliceret landbrugsejendom. Med vores køberrådgivning klæder vi dig godt på, så du føler dig tryg i købet af din nye ejendom på landet. 

TestaViva sørger for, at dokumenterne i handlen er i orden, så du også kan tinglyse skøde, samt at alle økonomiske vilkår er med i handlens refusionsopgørelse. Du er sikret fra start til slut med en rådgiver fra TestaViva ved din side.Vi  anbefaler dog i høj grad også, at du ved køb af en landbrugsejendom allierer dig med en økonomisk rådgiver såvel som en byggeteknisk rådgiver. TestaViva kan her hjælpe dig med at anbefale nogle dygtige rådgivere på det område, hvis du/I måtte ønske det. 

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en jurist

Få en jurist til at hjælpe med dit køb.

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.