fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Forældrekøb

Forældrekøb

Lad TestaViva hjælpe dig med købet! Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe et forældrekøb.

 

Indholdsfortegnelse

Overvejer du et forældrekøb?

Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig – og det gælder særligt også et forældrekøb. En boligjurist eller –advokat hjælper dig med at gennemgå alle handlens dokumenter, så de omkostninger, du/I har til en boligjurist, er godt givet ud, da det sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være.

Vi hjælper dig

Få juridisk rådgivning om køb af fast ejendom til dit barn. Vi hjælper dig/jer hele vejen i forhold til selve købet.

Vi anbefaler, at du altid køber bolig på et oplyst grundlag og får hjælp af juridiske eksperter. Det er meget vigtigt at få undersøgt og besvaret alle de væsentlige elementer og spørgsmål, som en bolighandel indeholder. Husk på, at selv drømmeboliger kan komme med både juridiske og økonomiske problemstillinger.

Hos TestaViva er vi eksperter i at hjælpe og yde juridisk rådgivning. Vi har mange års erfaring med at gennemgå de typisk hundredvis af sider, en bolighandel består af, men samtidig belyse dem på en nem og tilgængelig måde, så I er klædt godt på til et forældrekøb.  

Vi tager jer i hånden, fra start og til købet er på plads. Vi hjælper jer ligeledes med de øvrige juridiske dispositioner, som ofte kan være en fordel at tage stilling til og evt. forbedre i forbindelse med købet. 

Testaviva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet og juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Hvad får du, når vi rådgiver dig om dit forældrekøb?

Hos TestaViva giver vi alle vores kunder en grundig gennemgang af købsaftalen og ejendommens dokumenter. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at alle forhold er, som de skal være og gøre dig opmærksom på alle de områder, du skal kende, inden du lukker handlen med sælger. På den måde kan du/I flytte ind uden bekymringen om det uforudsete. TestaViva har opbygget en nem og tilgængelig platform, der sammen med vores dygtige jurister og advokater gør dig opmærksom på væsentlige faldgruber, som I skal kende til, og vi yder forståelig og kompetent rådgivning gennem hele købet.  

Vores kompetente jurister hjælper jer gennem handlen, til den er afsluttet. 

 

Vi sørger for dig

Vi gennemgår købsaftalen og alle ejendommens dokumenter samt rådgiver dig om indholdet og. i sikrer naturligvis også, at det er tilladt at leje lejligheden ud til dit barn. 

Endvidere har vi kontakten til ejendomsmægler med henblik på forhandling af vilkår, ligesom vi gerne rådgiver om finansiering og tager kontakt til din bank. 

Vi sørger endvidere for udarbejdelse af og tinglysning af skøde, samt laver refusionsopgørelse mv. 

Husk altid enten at få indskrevet et advokatforbehold eller at kontakte os, inden du underskriver købsaftalen. 

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en jurist

Lad en jurist hjælpe med din sag

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!