Andelsbolig

Andelsbolig – med TestaViva

Har du andelsboligdrømme?

Skal du købe bolig – og er det en andelsbolig? At købe en andelsbolig er på mange måder anderledes end at købe andre boligtyper. TestaViva anbefaler altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, og vi hjælper dig glædeligt med rådgivning i købet af din andelsbolig.

Se mine dokumenter

Andelsbolig

Lad TestaViva hjælpe dig med købet. Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en andelsbolig.

Køberrådgivning

8.999,


Med TestaViva som din boligrådgiver får du følgende:

 • Rådgivning af vores dygtige jurister
 • Gennemgang af alle bolighandlens dokumenter
 • Samtale med vores jurist
 • Hjælp fra start til slut
 • Mulighed for vejledning i 8 forskellige boligtyper
 • Sikker bolighandel
 • Økonomisk tryghed

Det kan være svært at vide, hvad man skal se efter, når man som privatperson køber ny bolig – og det gælder både boligdokumenterne og selve boligen.

Derfor bør du som køber have en rådgiver på din side, som kan gennemgå købet med dig.

Med TestaViva som din rådgiver er du hjulpet gennem alle led i købet. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du får en tryg bolighandel uden ekstraudgifter og dyre overraskelser.

Vi hjælper dig

Har du endelig fundet din kommende bolig, og er det en andelsbolig? Så er det første, du skal gøre at kigge på de dokumenter og aftaler, som skal på plads, inden du kan flytte ind i den nye bolig. Vi anbefaler altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb. TestaViva hjælper dig med bl.a. gennemgang af købsaftalen og handlens øvrige dokumenter, som fx vedtægter, vedligeholdelsesplan og foreningens økonomi mv.

At købe en andelsbolig afviger på mange måder fra andre boligkøb. Processen, opgaverne, dokumenterne m.m. er vidt forskellige fra f.eks. at købe en ejerbolig.

Når du køber en andelsbolig, køber du ikke bare den andelsbolig, du har set i salgsopstillingen og været ude og kigge på – du køber reelt en andel i foreningen og en brugsret. Din økonomi er altså i langt højere grad bundet sammen med andelsforeningens økonomi, end hvis det var en ejerforening. Og det har stor betydning og kan potentielt udgøre en større risiko for dig. Derfor er andelsforeningens økonomiske sundhed vigtig at kende – og det samme er en lang række andre faktorer, som vi vil gennemgå med dig.

Med TestaViva i dit hjørne

Vælger du TestaViva som din juridiske rådgiver, vil vi sammen med din bank hjælpe dig med at se på, hvordan økonomien i foreningen er. Har de en sund økonomi? Har de taget fornuftige lån og afvikler de fornuftigt på disse? Hvordan ser vedligeholdelsesplanen ud? Og hvordan ser budget og regnskab ud? Vi går naturligvis ind i opgaven for at hjælpe dig til, at du kan købe boligen. Rådgiver vi dig til ikke at købe den, er det, fordi vi har fundet kritiske punkter, som i sidste ende vil spare dig for mange penge og søvnløse nætter.

Hos TestaViva har vi de dygtigste boligjurister og –advokater, som står klar til at gennemgå og rådgive dig/jer gennem hele handlen. Vi kender faldgruberne og sikrer, at du ikke ender i en andelsforening med ubehagelige og dyre økonomiske og juridiske overraskelser.

Udover at rådgive dig om det juridiske og gennemgå boligdokumenterne med dig, sørger vi for kontakten til ejendomsmægler, administrator eller sælger med henblik på forhandling af dine vilkår. Desuden rådgiver vi om andre vigtige elementer i forbindelse med processen som fx økonomien og vil også have kontakt og dialog med din bank.

Hvis du først vælger at benytte TestaViva, efter du har underskrevet købsaftalen, skal du huske at indskrive et advokatforbehold eller at kontakte os, før du underskriver. Det er en meget vigtig finesse i hele købsprocessen, og vi anbefaler derfor, at du inddrager os i processen, før du skal til at underskrive købsaftalen.

Med TestaViva i dit ringhjørne vil købet af din drømmebolig forløbe gnidningsfrit, og du vil købe din kommende bolig på et langt bedre og mere oplyst grundlag.

Har du brug for hjælp?

Hos TestaViva tilbyder vi juridisk køberrådgivning til 8 forskellige boligtyper.

Hvis du er i tvivl om processen eller har andre spørgsmål, så ring os op på 88 62 60 50, eller få os til at ringe dig op.

Vi gør vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Har du spørgsmål til dine juridiske dokumenter?

Få svar på spørgsmål som ofte stilles til diverse juridiske dokumenter.

Få svar på dine spørgsmål

Hvorfor vælge TestaViva?

Når du vælger TestaViva, får du adgang til følgende:

 • Mere end 10 dygtige jurister og advokater med speciale indenfor boligkøb.
 • Hjælp fra start til slut.
 • Adgang til vores digitale platform, hvor du nemt kan følge hele processen.
 • Du får løbende automatiske opdateringer, når du skal foretage dig noget, eller når vi eller andre aktører skal udføre eller har færdighåndteret en opgave.
 • En samarbejdspartner, som sikrer, at du kommer gennem processen nemt, sikkert og hurtigt.
Lære mere om TestaViva