fbpx

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt bestemmer, hvad der skal ske, hvis der sker dig noget. Opret selv en fremtidsfuldmagt på 10 minutter hos TestaViva. Og har du brug for hjælp, tilbyder vi også udvidet rådgivning af en af vores jurister. 

I samarbejde med

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, du giver til den eller de personer, der skal varetage dine personlige og økonomiske interesser, hvis du en dag ikke selv er i stand til det pga. sygdom eller ulykke. I en fremtidsfuldmagt indsætter du en eller flere personer, der skal kunne handle på dine vegne, som du ville have gjort og efter dine interesser. 

 

Du opretter fremtidsfuldmagten i dag, men den sættes først i kraft, hvis du bliver mentalt svækket. En fremtidsfuldmagt er specifik, da den handler om, hvad der skal ske, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke, i modsætning til en almindelig fuldmagt, som kan laves i forbindelse med mere generelle henseender. Det er derfor vigtigt, at den bliver oprettet, før du er ude af stand til at tænke klart. En fremtidsfuldmagt har sin relevans, mens du er i live – og den mister sin værdi, den dag, du går bort. 

 

Du skal være opmærksom på, at når en fremtidsfuldmagt er underskrevet på tinglysning.dk, skal den vedkendes hos en notar. Der vil her være et gebyr på 300 kr. pr. dokument, til notaren.

Få et uforpligtende opkald

Bliv ringet op af en vores kunderådgivere, som kan hjælpe dig i mål med at få oprettet en fremtidsfuldmagt som passer til dig

Hvorfor er en fremtidsfuldmagt en god ide?

Lav en fremtidsfuldmagt for din egen skyld. Med en fremtidsfuldmagt kan du selv bestemme, hvem der skal tage sig af dig, hvis du en dag ikke selv er i stand til det. 
 

Hvis du ikke har en fremtidsfuldmagt, er det  Familieretshuset, der træffer beslutningen om, hvem der skal tage sig af dig, hvis du en dag ikke kan tage vare på dig selv. I sådan et tilfælde kan der gå op til 6-12 måneder, før  Familieretshuset har truffet afgørelsen – i mellemtiden står dine personlige og økonomiske forhold låst. 
 

Hjælp dem, der skal hjælpe dig. Det kan være svært for pårørende at beslutte, hvem der skal have lov til at varetage dine personlige og økonomiske forhold. Ved at du selv tager beslutningen, kan du undgå, at der kommer splid i familien. Desuden giver fremtidsfuldmagten dine pårørende mulighed for at tage sig af dig med det samme, når fremtidsfuldmagten bliver aktiveret. 

100% tilfredshedsgaranti

Vores produkter er altid kvalitetssikret til den højeste standard af vores jurister. Du kan med ro i maven lave din fremtidsfuldmagt her.

+20.000 fremtidsfuldmagter

Vi laver mere end 20.000 fremtidsfuldmagter årligt. Dermed gør vi hver dag at tusindvis af danskere bliver juridisk sikret.

Hvordan laver man en fremtidsfuldmagt?

Du kan på 10 minutter, nemt og sikkert lave din fremtidsfuldmagt online hos TestaViva. Vi har udarbejdet en velfungerende selvbetjeningsløsning, hvor du kan oprette din fremtidsfuldmagt fuldstændig efter dine egne ønsker og behov. Har du brug for yderligere hjælp til udarbejdelsen af din fremtidsfuldmagt tilbyder vi også udvidet juridisk rådgivning af en jurist specialiseret i familie- og arveret.  

Din fremtidsfuldmagt er lige så juridisk gyldig gennem vores online selvbetjeningsløsning, som hvis den bliver udarbejdet af en advokat. 

Selvbetjening

For dig som selv vil oprette dokument via selvbetjening.

750,-

Med TestaVivas selvbetjeningspakke har du som bruger mulighed for at oprette dine juridiske dokumenter via vores digitale platform. Du vil blive guidet gennem processen, og du styrer selv tempo og tidspunkt.

Juridisk tjek

En jurist tjekker dit dokument & sikrer, at alt er korrekt.

1.500,-

Du får 20 minutters telefonisk juridisk tjek af dit dokument med en jurist, der sikrer, at alt er korrekt. Før mødet skal du have udfyldt dokumentet. Får du brug for yderligere hjælp, kan du tilkøbe en længere personlig rådgivning.

Mest populær

Rådgivning

En jurist sikrer, at dokumentet er tilpasset og skræddersyet.

2.000,-

Du modtager en personlig udvidet rådgivning af en jurist med udgangspunkt i dit juridiske dokument. Med denne pakke sikrer du dig, at dine dokumenter er tilpasset og skræddersyet din præcise livssituation og dit behov. 

Er du kunde hos en af vores samarbejdspartnere?

Som kunde hos en af vores samarbejdspartnere, opnår du en rabat på dine juridiske dokumenter uanset hvilken løsning du vælger. 

 

Log ind eller opret din bruger og se dine partnerfordele her.

Hvornår træder en fremtidsfuldmagt i kraft?

En fremtidsfuldmagt træder i kraft, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke, der medfører, at du ikke kan tage vare på dig selv. Sygdom og ulykke kan ske for alle – det er derfor vigtigt at få styr på fremtidsfuldmagten og aktivt tage stilling til, hvad der skal ske, hvis du en dag ikke kan tage vare på dig selv. Læs mere om, hvornår og hvordan fremtidsfuldmagten træder i kraft, her

Er du kunde hos en af vores samarbejdspartnere?

Som kunde hos en af vores samarbejdspartnere, opnår du en rabat på dine juridiske dokumenter uanset hvilken løsning du vælger.


Opret din bruger og se dine partnerfordele her.

Hvornår er en fremtidsfuldmagt gyldig?​

Når en fremtidsfuldmagt skal gøres juridisk gyldig, skal den tinglyses og underskrives på tinglysning.dk. Tinglysningen er en offentlig registrering af juridiske dokumenter. Det betyder, at hvis din fremtidsfuldmagt en dag bliver aktiveret, bliver den offentligt tilgængelig for de relevante personer og myndigheder, der skal have adgang til den.  

 

TestaViva tinglyser altid din fremtidsfuldmagt uanset hvilken løsning du vælger.

 

Som det sidste skal din fremtidsfuldmagt vedkendes hos en notar. Dette skal sikre, at du står ved fuldmagten. Du booker selv din tid hos notaren.  

Sådan får du din fremtidsfuldmagt vedkendt hos notaren

Start med at bestil tid til din valgte notar det kan du gøre her på domstol.dk

Dette skal du huske når du skal fysisk ned til notaren:

  • 300 kroner – De fleste notarer anvender kort eller mobilepay, så undgå gerne kontanter.
  • Billed-ID
  • Sagsnummer på din fremtidsfuldmagt

Oftest stillede spørgsmål angående fremtidsfuldmagter

Hvad er forskellen på en primær og subsidær fuldmagtshaver?

En primær fuldmagtshaver er den person, som først og fremmest har ret til at handle på vegne af fuldmagtsgiveren. En subsidiær fuldmagtshaver træder kun til, hvis den primære fuldmagtshaver er ude af stand til eller ikke ønsker at udføre opgaven.

Hvad gør jeg hvis jeg fortryder mine fuldmagtshavere?

Hvis du vil ændre eller fortryde en fremtidsfuldmagt, afhænger det af, om den er sat i kraft:

  • Før ikraftsættelse: Du kan ændre eller tilbagekalde den ved at oprette en ny fuldmagt og få den godkendt på samme måde som den oprindelige.

  • Efter ikraftsættelse: Hvis fuldmagten allerede er trådt i kraft, kan du kun ændre eller tilbagekalde den, hvis du stadig er i stand til at forstå betydningen af dette. Det kræver en anmodning til Familieretshuset.

Overvej løbende, om fuldmagten stadig passer til dine ønsker.

Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt med flere personer?

En fremtidsfuldmagt er personlig og kan kun oprettes af én person. Det betyder, at du ikke kan dele en fremtidsfuldmagt med en anden, f.eks. din ægtefælle eller partner. Hver person skal oprette sin egen fremtidsfuldmagt, hvis de ønsker at sikre, at deres personlige og økonomiske forhold kan varetages, hvis de på et tidspunkt ikke selv er i stand til det

750

kr.

Inkl. moms

Få tryghed med en fremtidsfuldmagt

1.500

kr.

Inkl. moms

Få tryghed med en fremtidsfuldmagt

2.000

kr.

Inkl. moms

Få tryghed med en fremtidsfuldmagt

TestaViva er Danmarks førende legal tech-virksomhed

Kunder
8000 +
Dokumenter
15000 +
Boligsager
0 +
Partnerskaber
0