Fordelagtigt tilbud som Topdanmark kunde

Fremtiden er uforudsigelig, men som kunde hos Topdanmark tilbydes du en unik mulighed for at få hjælp til at tage ansvar for denne uforudsigelige fremtid. Du kan nu få styr på de juridiske dokumenter, der vil sikre dig livet igennem og skabe tryghed i nuet for både dig og dine kære.

Opret nemt dine dokumenter hos TestaViva og få den bedste rådgivning af vores dygtige jurister. Som Topdanmark-kunde sparer du 25-55% i forhold til TestaVivas normalpriser, som i forvejen er usammenlignelige med priserne hos en advokat.

Start med at svare på et par spørgsmål, så viser vi dig, hvilke dokumenter, der kan være relevante for dig.

Dit tilbud kort fortalt

Er du gift, har du hus, har du mennesker du elsker? Kort sagt: er du i live? Så har du brug for juridiske dokumenter til at sikre dig, din fremtid og dine kære. Hos TestaViva kan du nemt og billigt oprette de dokumenter, der er relevante for dig. Og du er ikke alene! Du kan tilvælge kompetent juridisk rådgivning, hvis det er dit behov.

 

Vi opbevarer dine dokumenter sikkert, videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt og lader dig vide, hvis de skal tilpasses fx ved skilsmisse eller familieforøgelse.

Bestem selv prisen

 • TestaViva anbefaler: Dokument inkl. juridisk tjek

  Du udfylder selv dit dokument, og det bliver derefter gennemgået af en jurist. 999 kr.

 • Dokument inkl. juridisk rådgivning
  Brug for yderligere vejledning i forhold til dine ønsker og behov? Så kan du udfylde dit dokument og få personlig juridisk rådgivning. 1.899 kr.

 • Selvbetjening – uden rådgivning

  Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen. 599 kr.  

Disse dokumenter kan du oprette

Her kan du læse om de seks digitale juridiske dokumenter, du får adgang til gennem dit tilbud som kunde hos Topdanmark

Testamente

Testamente er relevant ved dødsfald. Dokumentet indeholder en beskrivelse af, hvordan din formue skal fordeles, sikre at arvinger ikke skal dele arv og reducerer dermed risikoen for arvestridigheder. For samlevere med og uden børn kan testamentet fx sikre, at længstlevende kan blive i boligen.

 • 15-30 minutter at udfylde
 • Koster 999,- med Juridisk Tjek
 1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker. Derefter booker du tid til en gennemgang af dit dokument med en jurist over telefonen.
 2. Du underskriver dit testamente for at gøre det juridisk gyldigt. Det kan du gøre enten med to vidner eller ved notar – der er et gebyr til notaren på 300 kr.
Opret bruger

Sådan fungerer TestaViva

Klik på trinene for at læse mere om vores proces.
Opret dig gratisOpret dig gratis
1
Vælg dokumentVælg dokument
2
Udfyld dokumentUdfyld dokument
3
Gør det gyldigtGør det gyldigt
4
 Du er færdig Du er færdig
5

Det er gratis at have en profil på testaviva.dk. Som medlem eller kunde hos en af vores samarbejdspartnere, får du særlige priser og fordele ved oprettelse af dokumenter.

Vælg det juridiske dokument, som er relevant for din situation.

Udfylde dit dokument vha. vores formular. Her besvarer du en række relevante spørgsmål, som udformer dit dokument.

Dit dokument skal gøres juridisk gyldigt, når du har udfyldt det. De forskellige dokumenter har forskellige formkrav til, hvordan det bliver juridisk gyldigt. Se nærmere ved det enkelte dokument.

Når du har udfyldt dit dokument og gjort det juridisk gyldigt, er dokumentet færdigt. Herefter ligger det trygt på din TestaViva-profil til den dag, det skal tages i brug.

Hvorfor er TestaViva relevant?

Vi kan ikke sikre os imod fremtiden, men vi kan tage ansvar for den i nutiden. Desværre er de færreste danskere sikret godt nok i forhold til livets forhold. Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør sådanne dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Og vores erfaringen viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder Topdanmark-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-creators Kristian Kaa og Michael Lauritzen

image.image.alt
image.image.alt

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg juridisk rådgivning?

Som kunde hos Topdanmark, hvordan anvender jeg mit tilbud?

Er dokumenterne oprettet hos TestaViva juridisk gyldige?