fbpx

Hjem > Produkter > Juridisk køberrådgivning

Juridisk køberrådgivning

Hvis du står over for et boligkøb og er usikker på, om det er en god investering, så kan du få hjælp fra en køberrådgiver. 

Play Video

Køberrådgivning til forskellige formål

Hos TestaViva tilbyder vi juridisk rådgivning til dig, der skal købe ny bolig. Vi rådgiver inden for følgende 8 boligtyper.

Indholdsfortegnelse

Skal du bruge hjælp til boligkøb?

Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig. 

En boligjurist eller –advokat hjælper dig med at gennemgå handlens dokumenter, i processen op til at du underskriver din købsaftale eller umiddelbart efter underskriften. De omkostninger, du/I har til en boligjurist, er godt givet ud, da det sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være. Samtidig giver det økonomisk tryghed og meget større forståelse for, hvad der er vigtigt at vide, før den endelige handel lukkes. 

Det får du med køberrådgivning fra TestaViva

Køberrådgivning 12.000,-

 • Med TestaViva som din boligrådgiver får du følgende:
 • Rådgivning af vores dygtige jurister
 • Gennemgang af alle bolighandlens dokumenter
 • Samtale med vores jurist
 • Hjælp fra start til slut
 • Mulighed for vejledning i 8 forskellige boligtyper
 • Sikker bolighandel
 • Økonomisk tryghed

Det kan være svært at vide, hvad man skal se efter, når man som privatperson køber ny bolig – og det gælder både boligdokumenterne og selve boligen.
Derfor bør du som køber have en rådgiver på din side, som kan gennemgå købet med dig.

Med TestaViva som din rådgiver er du hjulpet gennem alle led i købet. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du får en tryg bolighandel uden ekstraudgifter og dyre overraskelser.

Opstartspakke 2.999,-​

 • Telefonmøde
 • Hjælp til trygt boligkøb
 • Løbende dialog under boligsøgning
 • Adgang til boligplatform
 • Opstarts beløbet på 2.999 ,- bortfalder ved køb af køberrådgivning

Lad TestaViva hjælpe dig godt i gang med at finde drømmeboligen, gør brug af vores opstartspakke og få et telefonisk opkald af en af vores rådgivere.

Hvad er køberrådgivning?

Køberrådgivning er en service, som kan være til stor hjælp, når man køber en bolig. En professionel rådgiver vil kunne føre dig sikkert gennem hele købsprocessen og tilbyde hjælp med blandt andet juridisk dokumentgennemgang, møder og forhandlinger med sælger og sikring af korrekte aftalevilkår.  

Køb af bolig er sjældent en enkel proces, hvorfor køberrådgivning kan være særligt fordelagtigt for førstegangskøbere. 

En køberrådgivers hovedopgave er at sikre, at de juridiske dokumenter, såsom købsaftalen, skødet og refusionsopgørelsen, er i overensstemmelse med de aftalte vilkår og ikke indeholder juridiske mangler. Køberrådgiveren agerer som din repræsentant og samarbejdspartner, mens sælger normalt er repræsenteret af sin ejendomsmægler, medmindre sælger vælger at stå for salget selv. 

Hvorfor vælge en køberrådgiver?

I TestaViva rådgiver vi dig med det juridiske og det praktiske. Faktisk har vi opbygget en model, der gør det meget nemmere for dig at navigere og komme gennem hele købsprocessen. Vi står for korrespondancen med sagens parter gennem hele bolighandlen og sparer dig/jer og de øvrige parter for en masse tid og misforståelser. 

Når du benytter TestaViva som din rådgiver, sikrer vi rådgiverforbehold i handlen. Det betyder, at du/I kan fortryde købet uden omkostninger, hvis vi i forbindelse med vores analyse og rådgivningsarbejde finder punkter, som vi mener er kritiske i forhold til ejendommen eller selve aftalen. Har vi ikke sikret et rådgiverforbehold, vil det koste dig/jer 1% af købesummen at fortryde handlen indenfor fristen. 

Hvad indebærer en køberrådgivning med TestaViva?

Når det kommer til bolighandler, er ingen to ens, og som køber kan du have behov for boligkøbsrådgivning på forskellige tidspunkter i handlen. Hos TestaViva tilbyder vi derfor en ydelse, der skræddersyes til netop dit behov og giver dig et overblik over, hvad der er relevant for dig. 

En bolighandel kan være en kompliceret og tidskrævende proces og inkluderer ofte en masse dokumenter, som du som køber skal læse og sætte dig ind i – typisk mere end 200 sider. Derudover er der mange aktører involveret i handlen, såsom sælgers mægler, byggesagkyndige, forsikringsselskab og mere, hvilket stiller store krav til dig som køber. Med vores boligkøbsrådgivning kan du føle dig mere sikker og tryg gennem hele processen og undgå at miste overblikket. 

Boligtyper

Hos TestaViva tilbyder vi juridisk rådgivning til dig, der skal købe ny bolig. Vi rådgiver inden for følgende 8 boligtyper. 

Vælg den boligtype, du ønsker at læse mere om: 

Er køberrådgivning nødvendigt?

Det er ikke obligatorisk at have en køberrådgiver, når man køber en bolig.  

Men når man står over for at købe en ny bolig, er det en stor og vigtig beslutning, som kræver grundig rådgivning. Den bolig, man køber, vil ofte være stedet, man skal tilbringe resten af livet, og derfor er det afgørende at få den rette hjælp til at navigere gennem købsprocessen. Uden erfaring eller kendskab til processen kan det være svært at gennemskue, hvad der er bedst for en selv og ens økonomi, og der er mange faldgruber, man kan falde i. En køberrådgiver kan være uvurderlig i denne situation, da de kan hjælpe med at undgå disse faldgruber og sikre, at man altid har hjælp og støtte til rådighed, hvis der er noget, man er i tvivl om. 

Vores proces for køberrådgivning

Du kan læse om vores proces for køberrådgivning ved at klikke på nedenstående link 

 

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Ring mig op

Lad TestaViva hjælpe dig godt i gang med at finde drømmeboligen, gør brug af vores opstartspakke og få et telefonisk opkald af en af vores rådgivere.