fbpx

Hjem > Partner > Nykredit

Nykredit

Vi er glade for, at du har valgt at bruge vores service.

Som Nykredit kunde har du mulighed for at sikre dig selv og din familie med testamenter og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek. Du bliver guidet gennem dokumenterne med en række spørgsmål og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Indholdsfortegnelse

Mest populære produkter for Nykredit-kunder

Nedenfor er samlet de mest populære produkter  

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er et vigtigt juridisk dokument, som giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal tage vare på dine personlige og/eller økonomiske forhold, hvis du en dag selv skulle blive ude af stand til at gøre det på grund af sygdom eller ulykke.

Uden en fremtidsfuldmagt vil det være op til Familieretshuset at træffe beslutning om, hvem der skal tage sig af dine anliggender, hvis du ikke længere kan gøre det selv. Derfor er det vigtigt at tage ansvar for dine fremtidige behov og ønsker ved at oprette en fremtidsfuldmagt i god tid. På den måde kan du sikre, at de personer, du har valgt, vil tage vare på dig og dine forhold på en måde, der er i overensstemmelse med dine ønsker.

Testamente

Ved at oprette et testamente kan du selv bestemme, hvem der skal arve dine ejendele, når du ikke længere er her. Dette giver dig mulighed for at tage vare på dine kære og give dem klarhed om dine ønsker.

Vores erfaring hos TestaViva viser, at når du aktivt træffer beslutningerne omkring din arv på forhånd, kan det give de efterladte mere plads til at bearbejde deres sorg og undgå eventuelle konflikter om arven. På den måde kan du sikre, at dine ønsker bliver opfyldt, og at din arv bliver fordelt i overensstemmelse med dine ønsker.

Ægtepagt

En ægtepagt er et juridisk dokument, der kan hjælpe dig og din ægtefælle med at sikre jer økonomisk. Når I bliver gift, vil I automatisk blive omfattet af delingsformue, medmindre I aftaler andet i en ægtepagt. Dette giver jer mulighed for at vælge en anden formueordning, der passer bedre til jeres individuelle behov og ønsker.
På den måde kan I beskytte jer selv og hinanden mod uventede økonomiske omstændigheder og sikre en tryggere fremtid sammen.

Se vores mest populære pakker

Vores mest populære pakker indeholdende et testamente og to fremtidsfuldmagter. Pakkerne er ideelle for ægteparret som vil sikre sig selv og hinanden juridisk.

Fra 3.400,-

Vælg hvilken pakker der passer bedst

Pakke 1

3.400,-

  • 1 stk. testamente med juridisk tjek
  • 2 stk. fremtidsfuldmagter med juridisk tjek

Pakken indeholder alle tre juridiske dokumenter. I denne løsning skal du selv udfylde alle dokumenter via vores digitale selvbetjeningsløsning. Efterfølgende vil du sammen med en jurist få en gennemgang af dine valg og/eller fravalg.

Pakke 2

4.400,-

  • 1 stk. testamente med fuld rådgivning
  • 2 stk. fremtidsfuldmagter med juridisk tjek

Pakken indeholder et testamente med fuld rådgivning sammen med en af vores dygtige jurister. Ydermere får du en gennemgang af en jurist af to fremtidsfuldmagter, som du selv udfylder inden dit møde.

Pakke 3

5.000,-

  • 1 stk. testamente med fuld rådgivning.
  • 2 stk. fremtidsfuldmagter med fuld rådgivning

Pakken indeholder både et testamente og to fremtidsfuldmagter med fuld rådgivning sammen med en af vores dygtige jurister.

Med denne pakke kan du trygt læne dig tilbage, og lade juristen lave dokumenterne.