Nordea - TestaViva
Nordea

Fordelagtigt tilbud som Nordea kunde

Vi er glade for, at du har valgt at bruge vores service.

Som Nordea-kunde har du mulighed for at sikre dig selv og din familie med testamenter og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek. Du bliver guidet gennem dokumenterne med en række spørgsmål, så du sammen med dine nærmeste i ro og mag kan vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Dit tilbud kort fortalt

Du kan nemt og til en attraktiv pris oprette de dokumenter, som er relevante for dig.

Og du kan få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger eller hjælp til at udfylde dokumenterne. Når du er klar, har du mulighed for et møde med en jurist hos TestaViva. Så sikrer du, at testamentet indeholder det, du ønsker, eller at fremtidsfuldmagten er fyldestgørende.

Som noget særligt opbevarer vi dine dokumenter sikkert på din personlige side. Og vi videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt. Og giver du os tilladelse, vil vi kontakte dig, hvis dokumenterne skal tilpasses fx ved skilsmisse eller familieforøgelse. Som kunde i Nordea betaler du ikke for det.

Bestem selv

Juridisk Tjek

Prisen forudsætter, at du selv udfylder dokumentet først. Når du er klar kan du booke et kort møde med juridisk tjek med en af vores rådgivere. Som noget særligt kan du billigere lave en fremtidsfuldmagt inkl. tinglysning af TestaViva.

Udvidet rådgivning 

Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi du vælger Udvidet Rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time. Som en særlig pakke kan du få udvidet rådgivning på 2 dokumenter indenfor Fremtidsfuldmagt, Testamente, Begunstigelseserklæring, Ægtepagt, Samejekontrakt og Samtykkeerklæring til uskiftet bo.

Selvbetjening

Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen.

Start her

Hvorfor er TestaViva relevant?

Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør juridiske dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Vores erfaring viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder Nordea-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-founders Kristian Kaa og Michael Lauritzen