Topdanmarkliv - TestaViva
Topdanmark

Fordelagtigt tilbud som kunde hos Topdanmark Liv

Fremtiden er uforudsigelig, men som kunde hos Topdanmark Liv tilbydes du en unik mulighed for at få hjælp til at tage ansvar for denne uforudsigelige fremtid. Du kan nu få styr på de juridiske dokumenter, der vil sikre dig livet igennem og skabe tryghed i nuet for både dig og dine kære.

Opret nemt dine dokumenter hos TestaViva og få den bedste rådgivning af vores specialiserede rådgivere. Som Topdanmark Liv-kunde sparer du 20-50% i forhold til TestaVivas normalpriser, som i forvejen er usammenlignelige med priserne hos en advokat.

Start med at svare på et par spørgsmål, så viser vi dig, hvilke dokumenter der kan være relevante for dig.

Dit tilbud kort fortalt

Er du gift, har du hus, har du mennesker du elsker? Kort sagt: er du i live? Så har du brug for juridiske dokumenter til at sikre dig, din fremtid og dine kære. Hos TestaViva kan du nemt og billigt oprette de dokumenter, der er relevante for dig. Og du er ikke alene! Du kan tilvælge kompetent juridisk rådgivning, hvis det er dit behov.

Vi opbevarer dine dokumenter sikkert, videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt og lader dig vide, hvis de skal tilpasses fx ved skilsmisse eller familieforøgelse.

Bestem selv

TestaViva anbefaler: Dokument inkl. juridisk tjek

Brug for yderligere vejledning i forhold til dine ønsker og behov? Så kan du udfylde dit dokument og få personlig juridisk rådgivning.

Dokument inkl. udvidet rådgivning

Brug for yderligere vejledning i forhold til dine ønsker og behov? Så kan du udfylde dit dokument og få personlig juridisk rådgivning.

Selvbetjening – uden rådgivning

Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen.   

Start her

Hvorfor er TestaViva relevant?

Vi kan ikke sikre os imod fremtiden, men vi kan tage ansvar for den i nutiden. Desværre er de færreste danskere sikret godt nok i forhold til livets forhold. Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør sådanne dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Og vores erfaringen viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder Topdanmark-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-creators Kristian Kaa og Michael Lauritzen