Sparekassen Danmark - TestaViva

Fordelagtigt tilbud som Sparekassen Danmark kunde

Vi er glade for, at du har valgt at bruge vores service.

Som Sparekassen Danmark-kunde har du mulighed for at sikre dig selv og din familie med testamenter og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek. Du bliver guidet gennem dokumenterne med en række spørgsmål og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Dit særlige tilbud

Som kunde hos Sparekassen Danmark kan du for kun 3.999 kr.* oprette to juridiske dokumenter hos TestaViva og få udvidet juridisk rådgivning hertil af en af TestaVivas jurister. Du sparer 40-70% i forhold til TestaVivas normalpriser – og du sparer endnu mere sammenlignet med priserne hos en advokat.

TestaViva giver dig 100% tilfredshedsgaranti – er du ikke tilfreds med produktet, får du pengene retur.

Med tilbuddet fra Sparekassen Danmark får du for kun 3.999 kr.:

Oprettelse af 2 valgfrie juridiske dokumenter nemt, sikkert og online. Se dokumenter længere nede på siden.

Personlig udvidet juridisk rådgivning til de 2 dokumenter hos TestaViva.

Start her

Hvorfor er TestaViva relevant?

Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør juridiske dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Vores erfaring viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder Sparekassen Danmark-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-founders Kristian Kaa og Michael Lauritzen