Salgschef til legal tech og rådgivningsvirksomhed

TestaViva søger en Salgschef, der kan lede og udvikle Onboarding salgsteamet

TestaViva er en digital- og rådgivningsvirksomhed indenfor jura, hvis mission er at gøre det nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og familien juridisk og økonomisk. 

Vi vokser meget og søger derfor en salgschef, som kan tage vores dygtige onboarding team til næste niveau i forhold til at kunne imødekomme væksten og samtidig sikre gode kundeoplevelser og løsninger for kunderne. 

Om stillingen

Med titel af salgschef bliver du ansvarlig for Onboarding teamet, som har vokset meget de seneste måneder og som vil vokse yderligere de kommende måneder. Du får reference til TestaVivas direktør og bliver en del af chefgruppen. 

Onboarding teamet taler med potentielle kunder, som er henvist af vores gode Partnere, som Nordea, Arbejdernes Landsbank, Topdanmark, Sparekassen Danmark mv. Opgaven er at hjælpe kunden med at få afdækket, hvad det kræver at blive sikret med udgangspunkt i kundens familieforhold og livssituation og så få solgt en juridisk pakke med dokumenter og juridisk rådgivning, som løser kundens behov.

Du vil få budgetansvar for salget og ligeledes have høj kundetilfredshed, som en vigtig KPI. Du vil få ansvar for at drive, motivere og udbygge teamet, ligesom du vil få ansvar for at sikre høj faglighed i teamet, sammen med dine kollegaer i bl.a. jurateamet. Det vil være dit ansvar, at I leverer på opsatte mål og på kundens forventninger. 

Afhængig af din baggrund kan øvrige relaterede opgaver og ansvarsområder eventuelt også blive en del af stillingen.

Om dig

Du har stor lyst til at være med til at udvikle og bygge et stærkt team med stærke kompetencer og motiveres af at være med på en spændende vækstrejse med mange muligheder. Vi lægger vægt på, at:

  • Du har erfaring med salg og kundeafdækning, gerne med telesalg. 
  • Du har formentlig god erfaring med ledelse og ved, hvordan du motiverer et team og kan få et team med dig.
  • Du har helst en videregående uddannelse, såsom Cand.Merc, HD eller lignende, men det er ikke et krav.
  • Du kan selv vise vejen og er selv delvis på telefonen for at afdække og onboarder kunder, samtidig med, du varetager dine lederopgaver. 
  • Du kender og har god forståelse for den gode kundedialog og afdækning og ved, hvordan man sælger samtidig med, at kunderne er glade
  • Du er kommerciel og forstår helheden og kan bidrage til chefgruppen og dets arbejde med at udvikle virksomheden
  • Du har en god digital forståelse og kan indgå i konstruktivt samarbejde med vores øvrige teams, herunder udviklings- og rådgivningsteams
  • Du er positiv, ser muligheder og motiveres af TestaVivas vision om at hjælpe mennesker med at sikre sig på en nem og tilgængelig måde.

Om TestaViva

TestaViva er en ledende spiller inden for Legal Tech i Danmark med base på Islands Brygge i København, som har partnerskaber med bl.a. Nordea, Arbejdernes Landsbank og Topdanmark, som også er medejere. Vi har på ganske få år gjort jura nemt, digitalt og tilgængeligt for alle, ved at tilbyde gode juridiske produkter til fornuftige priser. Vi har allerede hjulpet mere end 90.000 brugere på vores platform og vores ambition er, at hjælpe mange flere danskere med at sikre sig selv og sine nærmeste juridisk.

Du bliver en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du får en helt central rolle og i høj grad har mulighed for at påvirke og præge dit job, dit team og udviklingen i virksomheden.

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, med mulighed for videreudvikling af dine talenter og evner. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom virksomheden generelt har gode medarbejderforhold. 

Tiltrædelse ønskes snarest, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til kkr@testaviva.dk.

Samtaler afholdes løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO Kenneth Krabbe på kkr@testaviva.dk eller telefon 20203284.

Vi glæder os til at høre fra dig