Sagsbehandler - TestaViva

Sagsbehandler / sagskoordinator til hurtigt voksende Legal Tech virksomhed

TestaViva er Danmarks måske hurtigst voksende Legal Tech virksomhed, som hver dag arbejder for at gøre det nemt og tilgængeligt for personer og familier at sikre sig juridisk og økonomisk. Dette gør vi i tæt partnerskab med vores gode partnere, herunder bl.a. Nordea, Arbejdernes Landsbank og Topdanmark. 

Bliv en vigtig aktør i et væksteventyr

I TestaViva vokser vi hurtigt og har brug for at styrke vores rådgivnings- og sagsbehandlings team. Vi søger en motiveret kandidat, som har interesse for sagsbehandling.

Hvad kan vi tilbyde dig

I TestaViva får du chancen for at arbejde med jura, kunder og sager på en helt ny måde. Du vil blive ansat på fuldtid, hvor du hver dag gennem dit arbejde vil hjælpe mange kunder og kollegaer. Vi har et uformelt miljø, hvor det er vigtigt, at det er rart og sjovt at gå på arbejde.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med spændende udfordringer og udviklingsmuligheder, hvor du får mulighed for at sætte dit præg, tage ansvar og gøre en forskel hver dag. Du bliver en del af et innovativt og dygtigt team, som skaber helt nye rammer for, hvordan vi ønsker at arbejde med jura og kunder. Vi har arbejdet med digitalisering og juridisk sikring i mange år, og har som vores vigtigste mission at gøre det nemt for den enkelte og familien at sikre sig selv.

Opgaver

Dine primære opgaver vil være i forbindelse med vores repræsentation af boligkøber og vil foregå i samarbejde med vores jurateam. Opgaver vil eksempelvis være:

Eftersagsbehandling – bolighandler

 • Overtage boligkunderne fra vores jurister når kunden har fået juridisk køberrådgivning. Din opgave er herefter, at sikre gennemførelse af skødehåndtering, overholdelse af frister, refusionsopgørelse og løbende korrespondance med mæglere såvel som kunder.
 • Være med til at skabe en fantastisk kundeoplevelse og være med til at forbedre kunderejsen og vores service.

Hjælpe og assistere det juridiske team

 • Du vil også få opgaver i forhold til juristernes daglige arbejde, hvor du vil få lov til at assistere juristerne med deres områder inden for familie-, privat-, bolig- og erhvervsret.

Produkter og platform

 • Du vil i samarbejde med forretningsudvikling være en medspiller i at udvikle vores boligprodukt og kunderejse. I TestaViva er du som en del af teamet medansvarlig for at forbedre forretningen og medansvarlig i at få nye kollegaer godt onboardet og oplært.  

Vi forventer

Vi forventer først og fremmest et stort engagement og lyst til at være en del af det stærke sammenhold, vi har i TestaViva samt en lyst til at give gode kundeoplevelser. Dernæst at du:

 • er struktureret og kan have mange bolde i luften ad gangen.
 • kan lide at arbejde selvstændigt og med ansvar for egne sager.
 • kan holde overblik i en travl hverdag og sikre, at deadlines overholdes.
 • kan lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der til tider er meget travlt.
 • motiveres af at arbejde på en arbejdsplads, hvor det sociale vægtes højt og vi hjælper hinanden.
 • ikke er bange for at bidrage med egne ideer og inputs til optimering af vores processer og systemer.

Det er en fordel, men ikke et krav med erfaring eller interesse inden for en eller flere af følgende områder:

 • Bolig- og ejendomshandel og evt. familie- og arveret
 • Sagsbehandling, f.eks. som mægler, advokatsekretær, sagsbehandler/salgskoordinator eller lignende.

Om TestaViva

TestaViva er Danmarks måske hurtigst voksende legal tech-virksomhed som via et veludviklet onlinesystem og kyndig rådgivning sikre danskerne og deres familier i form af juridiske dokumenter som testamenter, fremtidsfuldmagter, ægtepagter, bolig køberrådgivning m.v. TestaViva samarbejder med førende finansielle institutioner i Danmark som Nordea, Arbejdernes Landsbank, Topdanmark, Nykredit og Sparekassen Danmark.

Er ovenstående noget for dig, så send din ansøgning, CV samt relevante referencer eller anden dokumentation til Anna Cathrine på e-mail: ac@testaviva.dk.

For yderligere information, kontakt: Anna Cathrine på e-mail: ac@testaviva.dk

Løn efter kvalifikationer

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansættelsessamtaler holdes løbende og ansættelse og startdato aftales med kandidaten. Finder vi den rette profil, vil vi gerne have kandidaten med på teamet hurtigst muligt. Du bliver en del af et ungt og innovativt team, hvor der er fart på dagligdagen og en afslappet omgangstone.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til ac@testaviva.dk, mærket ”Ansøgning – sagsbehandler”.


For yderligere information, kontakt: Anna Cathrine på ac@testaviva.dk.


Løn efter kvalifikationer


Ansøgningsfrist: løbende


Ansættelsessamtaler holdes løbende og ansættelse og startdato aftales med kandidaten. Finder vi den rette profil, vil vi gerne have kandidaten med på teamet hurtigst muligt.