Projekt- og partneransvarlig

Vi søger en profil, der har lyst til at blive en del af en vækstvirksomhed, og som har mod på at blive en af de bærende kræfter på vores vækstrejse. Vi søger en person, som drives af at få tingene til at ske – hellere i dag end i morgen. 

TestaViva er en ledende spiller inden for Legal Tech i Danmark, og vi søger nu en stærk projekt- og partneransvarlig. Dine ansvarsområder bliver intern projektledelse på tværs af vores fire forretningsenheder (Udvikling, Jura, Salg og Forretningsudvikling) og ekstern projektledelse vendt mod vores partnere. Du vil få et stort ansvar for optimering af vores processer og for at sørge for, at vi fastholder vores evne til at innovere og tænke anderledes, når vi laver nye produkter og services. Du vil være kontaktpersonen ud mod vores partnere som bl.a. omfatter Nordea, Topdanmark, Arbejdernes Landsbank og e-Boks, hvor din vigtigste opgave vil være at sikre,at vi fastholder den planlagte fremdrift. Med reference til TestaVivas CEO og i samarbejde med kunderne vil du være med til at finde nye forretningsmuligheder.

Med base i København har TestaViva i dag fokus rettet mod en partnerskabsstrategi med stærke finansielle virksomheder, hvoraf enkelte er medejere. Herved er der sikret en stærk distributionskraft og muligheder for hurtigere ekspansion. Det er vitalt for TestaVivas succes at sikre et stærkt samarbejde med disse partnere og styrke positionen igennem flere partnere i fremtiden. Det er derfor vigtigt, at du evner at begå dig og forstår, hvordan man får det optimale ud af et tæt partnersamarbejde. 

Produkt-porteføljen er unik, idet platformens fundament er en livsguide/datahub, der proaktivt kan vejlede de enkelte brugere og give dem besked om behovet for tilpasninger af deres juridiske dokumenter. I dag er der mere end 70.000 aktive brugere af platformen, som adresseres direkte eller igennem vores partnere. Ambitionen er at udvikle partnerskaberne som vores stærkeste distributionskanal, og derfor er det vigtigt, at du forstår at udvikle partnerskaber.    

Din profil og baggrund

Du har måske en længerevarende uddannelse eller arbejder med projektledelse og optimering af processer, og du har en evne og en lyst til at optimere. Du har en god digital forståelse og formår at have et alsidigt arbejde, som kræver, at du formår at strukturere din tid og opgaver benhårdt. 

Som person har du et stort drive og arbejdskapacitet. Du ser dig selv som en holdspiller og god til at motivere dine kolleger, og du evner at få dine ting gennemført på en effektiv og inspirerende måde.

Du formår at sætte og overholde deadlines, og du trives godt med, at du selv skal løse hverdagens problemstillinger – men er samtidig enestående til at få dine kollegaer til at hjælpe dig i mål med det bedst mulige resultat.  

TestaVivas vision om nemt og effektivt at sikre menneskers liv i den juridiske verden giver stor mening for dig. Du tror på, at man konstant skal forbedre sig som virksomhed, team og som leverandør for at skabe de bedste resultater og i sidste ende den højest mulige kundetilfredshed. 

Som person er du intelligent, struktureret og er god til at sætte dig ind i produkter og besidder en stor forretningsforståelse. Du er både resultat- og handlingsorienteret. Du behersker det taktiske niveau og trives med operationelle opgaver.

En unik mulighed i en dansk vækstvirksomhed med meget stort potentiale

Du bliver en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du får en helt central rolle og har mulighed for at påvirke og præge den fremtidige vækst og udvikling af virksomheden. Med reference til virksomhedens CEO kommer du til at sidde tæt på forretningen og beslutningerne. Virksomheden tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, der giver dig gode muligheder for at udfolde og videreudvikle dine talenter og evner. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom virksomheden generelt har gode medarbejderforhold.

Om Testaviva

TestaViva er et start-up med store ambitioner og en stærk ejerkreds, som står over for et nyt vækstspring. Virksomheden blev stiftet i 2016 af virksomhedens nuværende to foundere, som i dag er hhv. IT-chef og Markedschef. I virksomhedens første år har der været meget fokus på udvikling af enkelte løsninger til specifikke partnere. I dag tilbydes produkterne bredt og distribueres i større grad ud gennem partnere. De største investorer er AL Bank og Kring.  

Ansøgning og CV

Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV til CEO Michael Lauritzen på ml@testaviva.dk.

Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtidig accept af, at TestaViva må opbevare dit materiale i en periode op til 6 måneder. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail, du sender fra. Ansættelse skal ske hurtigst muligt, hvorfor vi skal have din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Michael Lauritzen