Phoner

Vi søger en profil, som kan få telefonen til at brænde og kunderne til at føle sig trygge. En person, som sætter pris på at skabe værdi for kunderne og på at være i en virksomhed, der skaber det bedste grundlag for succes. Er du vores nye telesælger? 

TestaViva søger en sælger til vores nye interne telesalgsafdeling. Vi søger en ildsjæl, som har lyst til at være med i et startup, som er i rivende udvikling. Vi søger en profil, der bliver tændt af et arbejde i højeste gear, og som har fokus på resultater, men også en person, som går op i, hvad der sælges, og hvordan det sælges.  

Med base i København og med reference til TestaVivas salgsansvarlige kommer du til at sidde som en central del af TestaVivas vækstmotor. Du vil arbejde tæt sammen med vores jura team og forretningsudvikling team. TestaViva består af et team på ca. 20 ansatte, som har en stor diversitet, og som hver især er eller ønsker at være de dygtigste inden for deres område. Vi er samtidigt et ungt, dynamisk og innovativt team.  

Du vil via telefonen ringe til kunder, der har bedt om at blive kontaktet. Du vil altså arbejde med relevante og varme emner. Kunderne er blevet præsenteret for TestaViva og produktet, typisk igennem deres bank eller af en af vores andre samarbejdspartnere. Kold kanvas udgør derfor kun en lille del af jobbet, da kunden oftest aktivt har bedt om at blive ringet op. Som sælger er du ofte den første kontakt til en ny kunde, og du repræsenterer dermed TestaViva og vores samarbejdspartnere. Det er derfor afgørende, at du formår at repræsentere virksomheden og produkterne på professionel vis.  

Din profil og baggrund

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling med telesalg, telemarketing, salg eller tilsvarende (minimum 12-18 måneder). Vigtigst af alt er dog, at du drives af gode resultater og er drevet af salg! Som person har du et højt energiniveau og gåpåmod og lader dig ikke slå ud af afvisninger. Du er målrettet og går dagligt efter dine mål. 

Som person har du et stort drive og arbejdskapacitet. Du ser dig selv som den fødte sælger og elsker at yde god kundeservice og trives godt med, at du selv skal løse hverdagens problemstillinger. 

Det er et krav, at du behersker dansk i tale og skrift.  

Oplæring og lønpakke

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, der giver dig gode muligheder for at udfolde og videreudvikle dine talenter og evner. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom vi generelt har gode medarbejderforhold.   

Vi lærer dig grundigt op, så du præcist ved, hvad der skal til for at udfylde dine opgaver og få succes. Vi går meget op i, at du bliver onboardet og lærer alle kollegaer at kende og bliver en del af TestaVivas kerne. Vi holder løbende samtaler om din udvikling og resultater, og vi sætter actions på, så du hele tiden bliver bedre til det gode salg, hvor kunden er i centrum. Endelig vil du blive en vigtig brik i at lære os alle, hvordan vi bliver bedre til at sælge vores produkter og services.  

Du tilbydes en særdeles attraktiv lønpakke bestående af en fast grundløn samt en provisionsmodel, som er meget fordelagtig. Derudover kan vi tilbyde frokostordning samt en rigtig god mobil- og internetordning. 

Om Testaviva

Testaviva er et start-up med store ambitioner og en stærk ejerkreds, som står over for et nyt vækstspring. Virksomheden blev stiftet i 2016 af virksomhedens nuværende to foundere, som i dag er hhv. IT-chef og Markedschef. I virksomhedens første år har der været meget fokus på udvikling af enkelte løsninger til specifikke partnere. I dag tilbydes produkterne bredt og distribueres i større grad ud gennem partnere. De største investorer er Nordea, Topdanmark, Arbejdernes Landsbank og Kring.  

Ansøgning og CV

Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV til CEO Michael Lauritzen på ml@testaviva.dk.

Med fremsendelsen af din ansøgning giver du samtidig accept af, at TestaViva må opbevare dit materiale i en periode op til 6 måneder. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail, du sender fra. Ansættelse skal ske hurtigst muligt, hvorfor vi skal have din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Michael Lauritzen