Betænk et godt formål i dit testamente

Vælger du at betænke World Animal Protection i dit testamente, kan du oprette dit testamente hos TestaViva og samtidig støtte et godt formål.

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter World Animal Protection som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra World Animal Protection kan du:

  • Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker World Animal Protection.

  • Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

Fordel arven efter dine ønsker
Beskyt arven for dine arvinger
Undgå splid blandt dine arvinger
Båndlæg arven til dine arvinger

Om World Animal Protection

World Animal Protection er en global dyrebeskyttelsesorganisation, der kæmper for at stoppe dyremishandling og skabe større velfærd for dyr over hele verden.

Hvert år redder de tusindvis af hunde fra at blive brutalt aflivet ved at vaccinere dem mod rabies. World Animal Protection hjælper de mange dyr, der kæmper mod sult og sygdomme efter at være blevet ramt af naturkatastrofer, med akut dyrelægehjælp og medicin. De giver milliarder af landbrugsdyr et bedre liv ved at forbedre deres leveforhold. Og de stopper mishandlingen af vilde dyr, der holdes ulovligt fanget, og som udnyttes i underholdning.

Alt dette kan World Animal Protection kun opnå takket være dyrevenner, der støtter vores arbejde. Ved at give et bidrag til World Animal Protection i dit testamente er du med til at sikre, at de kan fortsætte deres arbejde med at gøre verden til et bedre sted for dyr – langt ud i fremtiden.

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker World Animal Protection.

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden for World Animal Protection og TestaViva.