Partnerside: WeShelter – TestaViva

Betænk et godt formål i dit testamente

Med din arv kan du være med til at sikre, at Danmarks hjemløse, psykisk sårbare og ensomme får hjælp og støtte til et bedre liv.

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter WeShelter som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra WeShelter kan du:

Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker WeShelter.

Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Start her

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

ic-humanheart

Fordel arven efter dine ønsker

ic-padlock

Beskyt arven for dine arvinger

ic-lightning

Undgå splid blandt dine arvinger

ic-gift

Båndlæg arven til dine arvinger

Om WeShelter

WeShelter er en social organisation, der arbejder blandt hjemløse og socialt udsatte i Danmark. WeShelter er der, når det hele ramler, og alt afhænger af en seng for natten, og de er der gennem det lange seje træk, når livet igen skal bygges op.

På WeShelters herberger griber de mennesker, når krisen rammer, og livet på gaden lurer om hjørnet. Men de fleste hjemløse kæmper med mange og ofte komplicerede problemer, og dem løser WeShelter ikke alene med et værelse og et varmt måltid. Det kræver vedvarende støtte. 

Derfor har WeShelter udviklet en række projekter, der kan hjælpe skridt for skridt på vejen ud af hjemløshed, og som kan bekæmpe ensomhed og isolation og åbne fællesskabet for alle.

Det gør WeShelter ud fra en holdning om, at alle mennesker er værdige og alle fortjener støtte til at leve deres bedste liv – det har de gjort siden 1893.

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker WeShelter

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden om WeShelter og TestaViva.