Betænk et godt formål i dit testamente

Ønsker du at betænke Mødrehjælpen i dit testamente, har du mulighed for at lave et testamente inklusiv den rådgivning, du skulle have brug for i forbindelse med udformningen af det. Mødrehjælpen yder også tilskud til ændringer i dit nuværende testamente, hvis du ønsker at betænke Mødrehjælpen. Opret dig som bruger og påbegynd allerede i dag.

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter Mødrehjælpen som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra Mødrehjæpen kan du:

  • Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker Mødrehjælpen.

  • Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

Fordel arven efter dine ønsker
Beskyt arven for dine arvinger
Undgå splid blandt dine arvinger
Båndlæg arven til dine arvinger

Om Mødrehjælpen

Mødrehjælpen bliver hver dag kontaktet af forældre i dyb krise. Nogle lever i et voldeligt forhold, men har intet netværk at søge hjælp hos. Andre kæmper sig igennem en hverdag præget af alvorlig sygdom eller fattigdom, og har ikke råd til julegaver eller vintertøj til deres børn.

Uanset hvilken krise forældrene står i, er en ting fælles for dem alle: De frygter for fremtiden, og de er bange for at svigte deres børn.    

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette dit testamente.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker Mødrehjælpen

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden om Mødrehjælpen og TestaViva.