Partnerside: Human Practice Foundation - TestaViva

Betænk et godt formål i dit testamente

Hvis du betænker Human Practice Foundation i dit testamente, kan du få oprettelse af testamente og samtidig støtte organisationens arbejde.

Det tager ikke mere end 30 minutter at skrive dit eget, fuldt gyldige testamente – og du kan få hjælp, hvis du bliver i tvivl om, hvordan du skal gøre.

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter Human Practice Foundation som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra Human Practice Foundation kan du:

Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker Human Practice Foundation.

Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvori du underskriver med to vidner.

Start her

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

ic-humanheart

Fordel arven efter dine ønsker

ic-padlock

Beskyt arven for dine arvinger

ic-lightning

Undgå splid blandt dine arvinger

ic-gift

Båndlæg arven til dine arvinger

Om Human Practice Foundation

Hjælp Human Practice Foundation med at skabe en verden, hvor alle børn og unge har adgang til gratis kvalitetsuddannelse og jobmuligheder, som sikrer dem fundamentet til en bæredygtig levevej og fremtid.

I Human Practice Foundation tror de på at uddannelse skaber udvikling, og derfor er de dedikerede til at bygge skoler og skabe kvalitetsuddannelse for børn og unge i de mest udsatte områder i verden. De engagerer lokalsamfundene i denne mission og støtter dem i at finde en vej ud af fattigdommen.

Med din støtte kan Human Practice Foundation bygge kvalitetsskoler i de mest fjerntliggende områder i Nepal og Kenya, hvor børn og unge har begrænset adgang til skolegang og graden af analfabetisme og ulighed er høj. Med moderne skolefaciliteter og inddragende kvalitetsundervisning tilbyder Human Practice Foundation børnene muligheden for at udvikle deres færdigheder og kompetencer i trygge omgivelser, sådan at de kan løfte sig selv ud af fattigdommen og skabe en fremtid for sig selv.

Når du støtter Human Practice Foundation, går 100% af din donation ubeskåret til projektarbejdet. Det kan lade sig gøre fordi en dedikeret gruppe af Founding Fathers dækker alle administrationsomkostninger i Danmark. Pernille Kruse Madsen startede Human Practice Foundation i 2014, og i dag har de et professionelt team i Danmark og i Nepal og stærke partnerskaber i Kenya. Human Practice Foundation har bygget 50 skoler i Kenya og Nepal og de hjælper mere end 20.000 børn med kvalitetsuddannelse. 

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker Human Practice Foundation

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden for Human Practice Foundation og TestaViva.