Betænk et godt formål i dit testamente

Vælger du at betænke Den Danske Naturfond i dit testamente, kan du også få hjælp til udformning af testamentet fra en godkendt jurist eller advokat. Fonden betaler i så fald udgifterne til en juridisk ekspert. 

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter Den Danske Naturfond som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra Den Danske Naturfond kan du:

  • Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker Den Danske Naturfond.

  • Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

Fordel arven efter dine ønsker
Beskyt arven for dine arvinger
Undgå splid blandt dine arvinger
Båndlæg arven til dine arvinger

Om Den Danske Naturfond

Duften fra en blomstereng. Eventyret i en utæmmet, gammel skov. Sommerfuglen, der lander let på armen. Naturen er en gave, der skal tilhøre os alle.

Den Danske Naturfond passer på den danske natur. Fonden køber, beskytter og genopretter naturområder i hele Danmark. De sikrer unikke naturoplevelser og evigtvarende naturbeskyttelse. Alle har fri adgang til fondens naturarealer – i dag og om 100 år.

Den Danske Naturfond er uafhængig, partipolitisk neutral og arbejder ikke for særlige interesser. Deres eneste formål er at forbedre den danske natur gennem konkrete naturprojekter.

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i og giver mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget helt særligt. Du kan være med til skabe naturværdier, der sikres for eftertiden. Til glæde for naturen og alle besøgende.

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker Den Danske Naturfond.

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden for Den Danske Naturfond og TestaViva.

Hvis vi får brug for at kontakte dig i forbindelse med dine juridiske dokumenter
Mindst seks tegn, store og små bogstaver plus ét tegn og ét tal
Jeg accepterer regler og betingelser
Jeg giver samtykke til, at TestaViva kan kontakte mig pr. e-mail, SMS eller telefonisk angående fordelene ved TestaVivas juridiske dokumenter samt vejlede mig bedst muligt i denne forbindelse. Jeg er opmærksom på, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage på Min Profil på TestaViva.dk.

Sådan fungerer TestaViva

Klik på trinene for at læse mere om vores proces.
Opret dig gratisOpret dig gratis
1
Vælg dokumentVælg dokument
2
Udfyld dokumentUdfyld dokument
3
Gør det gyldigtGør det gyldigt
4
 Du er færdig Du er færdig
5

Det er gratis at have en profil på testaviva.dk. Er du medlem eller kunde hos en af vores samarbejdspartnere, kan du have særlige priser og fordele ved oprettelse af dokumenter.

Vælg det juridiske dokument, som er relevant for din situation.

Udfylde dit dokument vha. vores formular. Her besvarer du en række relevante spørgsmål, som udformer dit dokument.

Dit dokument skal gøres juridisk gyldigt, når du har udfyldt det. De forskellige dokumenter har forskellige formkrav til, hvordan det bliver juridisk gyldigt. Se nærmere ved det enkelte dokument.

Når du har udfyldt dit dokument og gjort det juridisk gyldigt, er dokumentet færdigt. Herefter ligger det trygt på din TestaViva-profil til den dag, det skal tages i brug.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på notar- og vidnetestamente?

Hvordan opbevares dokumenterne?

Hvordan indsætter jeg Den Danske Naturfond i mit testamente?