Partnerside: Den danske naturfond - TestaViva

Betænk et godt formål i dit testamente

Vælger du at betænke Den Danske Naturfond i dit testamente, kan du også få hjælp til udformning af testamentet fra en godkendt jurist eller advokat. Fonden betaler i så fald udgifterne til en juridisk ekspert. 

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter Den Danske Naturfond som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra Den Danske Naturfond kan du:

Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker Den Danske Naturfond.

Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Start her

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

ic-humanheart

Fordel arven efter dine ønsker

ic-padlock

Beskyt arven for dine arvinger

ic-lightning

Undgå splid blandt dine arvinger

ic-gift

Båndlæg arven til dine arvinger

Om Den Danske Naturfond

Duften fra en blomstereng. Eventyret i en utæmmet, gammel skov. Sommerfuglen, der lander let på armen. Naturen er en gave, der skal tilhøre os alle.

Den Danske Naturfond passer på den danske natur. Fonden køber, beskytter og genopretter naturområder i hele Danmark. De sikrer unikke naturoplevelser og evigtvarende naturbeskyttelse. Alle har fri adgang til fondens naturarealer – i dag og om 100 år.

Den Danske Naturfond er uafhængig, partipolitisk neutral og arbejder ikke for særlige interesser. Deres eneste formål er at forbedre den danske natur gennem konkrete naturprojekter.

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i og giver mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget helt særligt. Du kan være med til skabe naturværdier, der sikres for eftertiden. Til glæde for naturen og alle besøgende.

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker Den Danske Naturfond.

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden for Den Danske Naturfond og TestaViva.