Partnerside: Dansk Folkehjælp - TestaViva

Betænk et godt formål i dit testamente

Når du betænker Dansk Folkehjælp i testamentet, kan Dansk Folkehjælp støtte socialt dårligt stillede familier.

Det tager ikke mere end 30 minutter at skrive dit eget, fuldt gyldige testamente – og du kan få hjælp, hvis du bliver i tvivl om, hvordan du skal gøre.

Dit særlige tilbud

Hos TestaViva kan du oprette testamente til en favorabel pris, når du indsætter Dansk Folkehjælp som arving. Der kan dog forekomme retsafgift til notar, hvis du vælger et notartestamente.

Med tilbuddet fra Dansk Folkehjælp kan du:

Oprette dit testamente nemt, sikkert og online, hvori du betænker Dansk Folkehjælp.

Vælger du notartestamente, hvor du underskriver hos en notar, forekommer der en afgift på 300,- til notaren. Alternativ kan du vælge vidnetestamente, hvor du underskriver med to vidner.

Start her

Testamente

Et testamente et juridiske dokument, der giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig den dag, du går bort.

Lav et testamente og drag omsorg for dem, du holder af. På den måde har dine kære ro og klarhed om din sidste vilje. TestaVivas erfaring er, at når man aktivt har taget valget om, hvem der skal modtage arven, har de efterladte mere rum til at bearbejde sorgen frem for at slås om arven, og om hvad det egentlig var, afdøde ønskede.

Selvbetjening

  • 15-30 minutter at udfylde
  1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker.
  2. For at gøre dit testamente gyldigt, skal du underskrive det ved fysisk underskrift med to vidner eller hos en notar.

Hvorfor er et testamente relevant for dig?

ic-humanheart

Fordel arven efter dine ønsker

ic-padlock

Beskyt arven for dine arvinger

ic-lightning

Undgå splid blandt dine arvinger

ic-gift

Båndlæg arven til dine arvinger

Om Dansk Folkehjælp

Alle børn har ret til gode barndomsminder. Men for familier, som ikke har råd til at tage ferie, holde jul eller fødselsdag for sine børn kan sådanne højtider give ondt i maven og søvnløse nætter.

Dansk Folkehjælp arbejder blandt andet for at yde støtte til de socialt dårligt stillede familier, så udsatte børn får mulighed for at komme på ferie samt holde jul og fødselsdag lige som deres kammerater.

Din støtte er med til at sikre, at Dansk Folkehjælp kan fortsætte deres frivillige sociale arbejde i Danmark, så børn kan få lov til at være børn, og familien for en stund kan slippe den triste grå hverdag og erstatte den med skønne oplevelser og dejlige minder.

Ud over Dansk Folkehjælps arbejde med socialt udsatte i Danmark arbejder de også med forebyggelse og førstehjælp samt akut og langsigtet hjælp til katastrofe- og krigsofre og langsigtet udvikling i fattige lande.

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet.

Vælger du at betænke Dansk Folkehjælp i dit testamente hjælper du dem med at hjælpe andre.

Gør brug af dit tilbud – opret dig som bruger

Kom nemt og hurtigt i gang med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Du får

  • Oprettelse af testamente hvori du betænker Dansk Folkehjælp

 

Ved notartestamente forekommer der en afgift til notaren, der ligger uden for Dansk Folkehjælp og TestaViva.