fbpx

Hjem > Partner > Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark

Samarbejdet mellem TestaViva og Sparekassen Danmark, giver dig mulighed for at sikre dig selv og din familie juridisk til favorable priser.

Gennem juridisk sikring kan du undgå familiære stridigheder og have ro i maven gennem livets begivenheder, hvor sager som skilsmisse, sygdom eller dødsfald kan have fatale konsekvenser.

Kunder hos Sparekassen Danmark kan gennem samarbejdet i ro og mag, lade specialiserede jurister i familie- arveret og boligkøb hjælpe dig i mål med juridisk sikring – uden du skal betale den dyre advokathyre.

Læs mere om dit tilbud nedenfor

Indholdsfortegnelse

Mest populære produkter for Sparekassen Danmark-kunder

Nedenfor er samlet de mest populære produkter  

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er et vigtigt juridisk dokument, som giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal tage vare på dine personlige og/eller økonomiske forhold, hvis du en dag selv skulle blive ude af stand til at gøre det på grund af sygdom eller ulykke.

Uden en fremtidsfuldmagt vil det være op til Familieretshuset at træffe beslutning om, hvem der skal tage sig af dine anliggender, hvis du ikke længere kan gøre det selv. Derfor er det vigtigt at tage ansvar for dine fremtidige behov og ønsker ved at oprette en fremtidsfuldmagt i god tid. På den måde kan du sikre, at de personer, du har valgt, vil tage vare på dig og dine forhold på en måde, der er i overensstemmelse med dine ønsker.

Testamente

Ved at oprette et testamente kan du selv bestemme, hvem der skal arve dine ejendele, når du ikke længere er her. Dette giver dig mulighed for at tage vare på dine kære og give dem klarhed om dine ønsker.

Vores erfaring hos TestaViva viser, at når du aktivt træffer beslutningerne omkring din arv på forhånd, kan det give de efterladte mere plads til at bearbejde deres sorg og undgå eventuelle konflikter om arven. På den måde kan du sikre, at dine ønsker bliver opfyldt, og at din arv bliver fordelt i overensstemmelse med dine ønsker.

Ægtepagt

En ægtepagt er et juridisk dokument, der kan hjælpe dig og din ægtefælle med at sikre jer økonomisk. Når I bliver gift, vil I automatisk blive omfattet af delingsformue, medmindre I aftaler andet i en ægtepagt. Dette giver jer mulighed for at vælge en anden formueordning, der passer bedre til jeres individuelle behov og ønsker.
På den måde kan I beskytte jer selv og hinanden mod uventede økonomiske omstændigheder og sikre en tryggere fremtid sammen.

Sparekassen Danmark

Som kunde i Sparekassen Danmark, kan du i gennem TestaViva få sikret familien gennem vores mest populære pakke.

For 4.499,-

Pakken indeholder

1x testamente med juridisk rådgivning

2x Fremtidsfuldmagter med juridisk rådgivning