Din arv kan sikre dyrene en lysere fremtid

Opret en gratis profil

Opret juridisk dokumenter

Gå ind under vores menu - Opret dokument

Gem og opbevar på TestaViva

World Animal Protection

Du kan med TestaViva oprette dit testamente gratis

World Animal Protection er en global dyrebeskyttelsesorganisation, der kæmper for at stoppe dyremishandling og skabe større velfærd for dyr over hele verden.

Hvert år redder vi tusindvis af hunde fra at blive brutalt aflivet ved at vaccinere dem mod rabies. Vi hjælper de mange dyr, der kæmper mod sult og sygdomme efter at være blevet ramt af naturkatastrofer, med akut dyrelægehjælp og medicin. Vi giver milliarder af landbrugsdyr et bedre liv ved at forbedre deres leveforhold. Og vi stopper mishandlingen af vilde dyr, der holdes ulovligt fanget, og som udnyttes i underholdning.

Alt dette kan vi kun opnå takket være dyrevenner, der støtter vores arbejde. Ved at give et bidrag til World Animal Protection i dit testamente er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde med at gøre verden til et bedre sted for dyr – langt ud i fremtiden.

Vælger du at betænke World Animal Protection i dit testamente, kan du også få gratis* hjælp til udformning af testamentet fra en godkendt jurist eller advokat. World Animal Protection betaler i så fald udgifterne til en juridisk ekspert.

 

*Hvis du laver dit testamente som et notartestamente, kan der forekomme en retsafgift på 300 kr., som du skal betale til notaren. Laver du dit testamente som vidnetestamente, er det uden betaling for dig.

 


Opret dig som bruger herUdfyld formen herunder, for at komme nemt
og hurtigt i gang med at bruge TestaViva

Din adgangskode skal være på min. 6 tegn og indeholde min. ét tal og ét bogstav