Opret dig som bruger og gør brug af dine medlemsfordele i Nyreforeningen

Opret en gratis profil

Opret juridisk dokumenter

Gå ind under vores menu - Opret dokument

Gem og opbevar på TestaViva

Nyreforeningen

Betænk Nyreforeningen og gør en stor forskel

Har du styr på dit testamente?

Her kan du få hjælp nemt og hurtigt. Nyreforeningen tilbyder i samarbejde med TestaViva en nem adgang til at udforme dit testamente.

Vidste du, at du kan betænke Nyreforeningen i dit testamente?

Nyreforeningen er afhængige af bidrag fra privatpersoner for at kunne fortsætte vores arbejde for nyresyge, pårørende og donorer. Hvis du betænker Nyreforeningen i dit testamente, går hele beløbet ubeskåret til vores arbejde.

Nyresygdom er en udbredt sygdom. Faktisk bliver op mod 10 % af alle voksne danskere ramt af en af mange nyresygdomme. Det er et chok for de fleste. Nyrerne varetager nemlig en lang række livsnødvendige funktioner. Fungerer de ikke, som de skal, er behandling nødvendig – og det har ofte følger for resten af livet.

En arv er en ekstraordinær gave, som gør det muligt for Nyreforeningen at bistå nyre- og urinvejssyge i at få et godt liv. Med dit bidrag støtter du også forskning i nyresygdomme, foreningens aktiviteter for børn, projekter til gavn for nyresyge og politiske indsatser, der sætter fokus på nyresygdom.

Dit bidrag vil gøre en stor forskel.

 

Hvis du laver dit testamente som et notartestamente, kan der forekomme en retsafgift på 300 kr., som du skal betale til notaren.


Opret dig som bruger herUdfyld formen herunder, for at komme nemt
og hurtigt i gang med at bruge TestaViva

Din adgangskode skal være på min. 6 tegn og indeholde min. ét tal og ét bogstav