Giv naturen videre

Opret en gratis profil

Opret juridisk dokumenter

Gå ind under menu - produkter - jurabasen

Gem og opbevar på TestaViva

Den Danske Naturfond

Du kan med TestaViva oprette dit testamente GRATIS

Duften fra en blomstereng. Eventyret i en utæmmet, gammel skov. Sommerfuglen, der lander let på armen. Naturen er en gave, der skal tilhøre os alle.

Den Danske Naturfond passer på den danske natur. Fonden køber, beskytter og genopretter naturområder i hele Danmark. Vi sikrer unikke naturoplevelser og evigtvarende naturbeskyttelse. Alle har fri adgang til fondens naturarealer – i dag og om 100 år.

Den Danske Naturfond er uafhængig, partipolitisk neutral og arbejder ikke for særlige interesser. Vores eneste formål er at forbedre den danske natur gennem konkrete naturprojekter.

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i og giver mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget helt særligt. Du kan være med til skabe naturværdier, der sikres for eftertiden. Til glæde for naturen og alle besøgende.

Vælger du at betænke Den Danske Naturfond i dit testamente, kan du også få gratis hjælp til udformning af testamentet fra en godkendt jurist eller advokat. Fonden betaler i så fald udgifterne til en juridisk ekspert. 


Opret dig som bruger herUdfyld formen herunder, for at komme nemt
og hurtigt i gang med at bruge TestaViva

Din adgangskode skal være på min. 6 tegn og indeholde min. ét tal og ét bogstavHvad er mine medlemsfordele?

Er du ikke blandt de 1,5 mio danskere der kan få gratis juridisk bistand gennem din bank, pensionsselskab eller fagforening, da vil vi hos Den Danske Naturfond  gerne betale for udgifterne til en advokat eller jurist  hvis du/I vælger at begunstige vores Fond i dit/jeres testamente.