Hjælp os til at hjælpe andre i fremtiden

Opret en gratis profil

Opret juridisk dokumenter

Gå ind under vores menu - Opret dokument

Gem og opbevar på TestaViva

Dansk Folkehjælp

Du kan med TestaViva oprette dit testamente

Alle børn har ret til gode barndomsminder. Men for familier, som ikke har råd til at tage ferie, holde jul eller fødselsdag for sine børn kan sådanne højtider give ondt i maven og søvnløse nætter.

I Dansk Folkehjælp arbejder vi blandt andet for at yde støtte til de socialt dårligt stillede familier, så udsatte børn får mulighed for at komme på ferie samt holde jul og fødselsdag lige som deres kammerater.

Din støtte er med til at sikre, at vi kan fortsætte vores frivillige sociale arbejde i Danmark, så børn kan få lov til at være børn, og familien for en stund kan slippe den triste grå hverdag og erstatte den med skønne oplevelser og dejlige minder.

Ud over vores arbejde med socialt udsatte i Danmark arbejder vi også med forebyggelse og førstehjælp samt akut og langsigtet hjælp til katastrofe- og krigsofre og langsigtet udvikling i fattige lande.

Dansk Folkehjælp er en non-profit, upolitisk og demokratisk hjælpeorganisation, som yder akut hjælp og langsigtet bistand til udsatte grupper i både Danmark og udlandet.

Vælger du at betænke Dansk Folkehjælp i dit testamente hjælper du os med at hjælpe andre.

 

*Hvis du laver dit testamente som et notartestamente, kan der forekomme en retsafgift på 300 kr., som du skal betale til notaren.


Opret dig som bruger herUdfyld formen herunder, for at komme nemt
og hurtigt i gang med at bruge TestaViva

Din adgangskode skal være på min. 6 tegn og indeholde min. ét tal og ét bogstav