Del nemt din arv med verdens fattigste

Opret en gratis profil

Opret juridisk dokumenter

Gå ind under menu - produkter - jurabasen

Gem og opbevar på TestaViva

Caritas

Du kan med TestaViva oprette dit testamente - GRATIS

Caritas Danmark er den katolske Kirkes humanitære organisation og medlem af et af verdens største humanitære netværk. Internationalt arbejder Caritas Danmark med udvikling og nødhjælp i nogle af verdens fattigste lande og nationalt arbejder Caritas Danmark med at rådgive mennesker i svære livssituationer og for at forebygge ensomhed igennem fællesskaber i Caritas Center Stenosgade. 

Caritas Danmark oplever en stigende interesse fra mennesker der ønsker at betænkte organisationen i deres testamente. En stor del af de midler som Caritas modtager fra private bidragydere, stammer fra testamentariske gaver.  Det sætter vi utrolig stor pris på!

Caritas Danmark tilbyder at dække alle omkostninger forbundet med at tegne et testamente hvori organisationen betænkes, og for at gøre det nemt har vi indgået et samarbejde med online platformen TestaViva. Det er nemt og gratis. Har du brug juridisk rådgivning kan du ringe til en af TestaVivas jurister. Caritas Danmark dækker alle omkostninger.

For at tegne dit testamente igennem TestaViva, skal du først oprette dig som bruger.


Opret dig som bruger herUdfyld formen herunder, for at komme nemt
og hurtigt i gang med at bruge TestaViva

Din adgangskode skal være på min. 6 tegn og indeholde min. ét tal og ét bogstavHvad er mine medlemsfordele?

Er du ikke blandt de 1,5 mio danskere der kan få gratis juridisk bistand gennem din bank, pensionsselskab eller fagforening, da vil vi hos Caritas  gerne betale for udgifterne til en advokat eller jurist  hvis du/I vælger at begunstige vores Fond i dit/jeres testamente.