Om TestaViva

TestaViva er en online platform, hvor du 24/7 kan oprette juridiske dokumenter, der er med til at sikre dig og din familie gennem livet. Platformen sørger for, at du som bruger hos TestaViva får besked om, hvornår det er tid til at opdatere dine juridiske dokumenter i takt med, at livet ændrer sig.

Vores platform er gennemtestet og godkendt af advokater, og siden 2017 har TestaViva fået over 60.000 brugere.

Ejerne bag TestaViva er Arbejdernes Landsbank, Nordea, Topdanmark, de to stiftere Michael Lauritzen og Kristian Kaa, samt en dansk investorgruppe.

Opret dokumenter på alle tider af døgnet
Gennemtestet af advokater
Nemt og sikkert at oprette
Let forståeligt sprog

Vores vision

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi give alle mulighed for nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og sin familie juridisk. Co-founder Michael Lauritzen har selv oplevet en arvesag, der gik galt. Det satte makkerparret Michael Lauritzen og Kristian Kaa på en mission om at hjælpe andre med at undgå at havne i en lignende situation

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.”

image.image.alt
image.image.alt

Partnere

Hos TestaViva har vi nogle stærke og tætte samarbejder med banker og andre finansielle virksomheder, som bidrager til, at vi hele tiden udvikler os og kan gøre produktet bedre for vores brugere.

Et glimt af TestaViva

Adgang alle døgnets timer
Upload dine dokumenter
Modtag dokumenter straks
Del dine dokumenter
Kontakt
Gem dine dokumenter
Let oprettelse
Print dine dokumenter
Notifikationer ved ændringer
Reminder – vi guider dig hele vejen

Team

TestaViva består af et dedikeret team. Vi arbejder hårdt for altid at give vores brugere den bedste oplevelse – både digitalt på platformen og over telefonen. Vores juridiske rådgivere er ansvarsforsikrede.

Lyst til at joine os?

Hos TestaViva er vi drevet af at give vores brugere den bedste oplevelse og at gøre jura tilgængeligt for alle. Vi arbejder hver dag på at forbedre og bibeholde den høje tilfredshed hos vores brugere. Vores team vokser løbende, så hvis du brænder for at få jura ned i øjenhøjde, så beskriv gerne, hvordan du kan være med til at løfte TestaViva. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kristian

Co-Founder & CTO

Anna Cathrine

Jurist

Emil

Udvikler

Katrine

Designer

Simon

Stud.jur.

Shila

Stud.jur.

Sebastian

Udvikler

Julia

Stud.jur.

Peter

Bestyrelsesformand

Jeppe

Chef Jurist

Michael

Co-founder & CEO

Daniel

Udvikler

Josephine

Stud.jur.