Om TestaViva – TestaViva

Om TestaViva

TestaViva er en juridisk virksomhed, som arbejder for at gøre det ligetil for alle danskere at sikre sig både juridisk og økonomisk.

På vores digitale platform har vi gjort det nemt for dig at oprette dine juridiske dokumenter, lige når det passer dig. Dine dokumenter er sikkert opbevaret på din profil, og du har adgang til dokumenterne med dit NemID og kan altid hente dem ned på din computer.

Har du brug for hjælp undervejs, er vores stærke team af jurister specialiserede inden for familie- og arveret og sidder klar til at give dig kompetent rådgivning hele vejen igennem. Du behøver derfor aldrig at være i tvivl om, hvorvidt dine dokumenter er juridisk gyldige og fyldestgørende.

Ejerne bag TestaViva er Arbejdernes Landsbank, Nordea, Topdanmark, de to stiftere Michael Lauritzen og Kristian Kaa, samt en dansk investorgruppe.

Doegn

Opret dokumenter på alle tider af døgnet

Testet-1

Specialiserede jurister

Sikret-1

Nemt og sikkert at oprette

Sprog-1

Let forståeligt sprog

Team

TestaViva består af et dedikeret team. Vi arbejder hårdt for altid at give vores brugere den bedste oplevelse – både digitalt på platformen og over telefonen. Vores juridiske rådgivere er ansvarsforsikrede.

Lyst til at joine os?

Hos TestaViva er vi drevet af at give vores brugere den bedste oplevelse og at gøre jura tilgængeligt for alle. Vi arbejder hver dag på at forbedre og bibeholde den høje tilfredshed hos vores brugere. Vores team vokser løbende, så hvis du brænder for at få jura ned i øjenhøjde, så beskriv gerne, hvordan du kan være med til at løfte TestaViva. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kristian

Kristian

Co-Founder & CTO
Anna Cathrine

Anna Cathrine

Jurist
Michael

Michael

Co-founder og CCO
Kenneth

Kenneth

CEO
Mathilde

Mathilde

Stud.jur.
Peter

Peter

Bestyrelsesformand
Jeppe

Jeppe

Chef Jurist
Daniel

Daniel

Udvikler
Laura

Laura

Stud.jur.
Laura

Laura

Stud.jur.
Mira

Mira

Stud.jur.
Nina

Nina

Stud.jur.
Stefan

Stefan

Kunde onboader
Amalie

Amalie

Jurist
Andrea

Andrea

Jurist
Daniel

Daniel

Kunde onboarder
Carol

Carol

UX/UI Designer
Andreas

Andreas

Kunde onboarder
Nicolai

Nicolai

Jurist
Badur

Badur

Udvikler
Cathrine

Cathrine

Stud.jur.
Mads Emil

Mads Emil

Kunde onboarder
Mathilde

Mathilde

Stud.jur.

Vores vision

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi give alle mulighed for nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og sin familie juridisk. Co-founder Michael Lauritzen har selv oplevet en arvesag, der gik galt. Det satte makkerparret Michael Lauritzen og Kristian Kaa på en mission om at hjælpe andre med at undgå at havne i en lignende situation

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.”

Et glimt af TestaViva

7

Adgang alle døgnets timer

Upload

Upload dine dokumenter

Modtag

Modtag dokumenter straks

Del

Del dine dokumenter

Kontakt

Kontakt

Gem-dokumenter

Gem dine dokumenter

Let-opret

Let oprettelse

Print

Print dine dokumenter

Notifikation

Notifikationer ved ændringer

Reminder

Reminder – vi guider dig hele vejen