Mit Digitale Liv

Pas på din identitet – også efter du ikke længere er på nettet! Mit Digitale Liv handler om at få kontrol og sikre dit digitale liv. Samtidig sikrer vi den digitale arv og muligheden for at håndtere dine digitale fodspor, så du ikke lever videre som spøgelse på nettet.Sikr dit digitale liv

Sådan gør du

 • Hvor lang tid tager det?

  Vælg Mit Digitale Liv og opret dig – det tager kun et øjeblik.

 • Hvad får du?

  Du kan vælge at udfylde de udbyderprofiler, blandt mere end 100 udbydere, du mener kan have relevans for dine pårørende, eller konti du blot ønsker lukket.

 • Gør-det-selv

  Du kan lave dette produkt selv. Vi har gjort det nemt og intuitivt at oprette. Skulle du få brug for hjælp, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

 • Hvad koster det?

  Mit digitale liv kan oprettes med juridisk rådgivning og koster 0,- kr.

START NU

PSST... Det er nemt og ligetil

Fordele ved Mit Digitale Liv

Her kan du læse om nogle af fordelene ved at have styr på Mit Digitale Liv. TestaViva guider dig hele vejen og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

 • I et tæt samarbejde

  Mit Digitale Liv ved, hvilke krav der stilles til information fra de forskellige udbydere og kan tilbyde mere end 100 profiler klar til at blive udfyldt. Der vil løbende komme flere til, samtidig med at vi opdaterer de eksisterende.

 • En sikker løsning

  Kun du kan se dine profiler – og kun de profiler du ønsker, vil blive synlige for dine pårørende, når det er nødvendigt.

 • Få styr på dit digitale liv

  Mit Digitale Liv giver dig mulighed for at registrere de steder nettet, hvor du har konti. Så kan du huske dem, hvis du ønsker at lukke dem eller blot skal have dine adgangskoder gendannet.

 • Den digitale arv

  Du beslutter, hvilke konti der skal lukkes ned, eller om der er konti med digitalt materiale med relevans for dine pårørende. Du kan vælge, om informationerne er private, eller om de skal videregives til dine pårørende eller en bekendt.

Brugerne fortæller

Her kan du se hvad vores brugere mener om Mit Digitale Liv på TestaViva.
Kom i gang med det sammeHar du kontrol over din færden og sikkerhed på nettet?


Du benytter nettet som arbejdsplads, som handelsplads og ikke mindst som legeplads. Men eftersom du ofte benytter den samme net-forbindelse på samme pc, tablet og mobiltelefon, skal du tænke over, hvilken adfærd du har i alle de situationer, du er på nettet. Ellers risikerer du, at den åbenhed du udviser i den ene situation, nemt afspejler sig i andre situationer.

I den seneste tid er det blandt andet kommet frem, at milliarder af email-adresser og adgangskoder er blevet lækket på nettet; og hvis dine er iblandt, kan det ikke gå hurtigt nok med at ændre adgangskoder, eller slette konti, som ikke længere er i brug.

På Mit Digitale Liv gør vi det nemt at få overblik og håndtere de mange konti, du har på nettet. Vi gør det nemmere at slette konti, du ikke længere har behov for, og vi gør det lige til at ændre dine passwords, når der er behov for dette.

Og når du hos Mit Digitale Liv vedligeholder og registrerer alle de steder du har konti, sikrer du desuden den digitale arv, og at du ikke lever videre som spøgelse på nettet, den dag du ikke længere er her.

Hvad er digital arv


Arv er ikke længere blot mursten, værdipapirer og malerier. Med vores øgede digitale tilstedeværelse er arv nu fx også:

 • Fotos og videoer
 • Dokumenter – fx kontrakter og digitalt underskrevne dokumenter
 • Indestående beløb på webkonti og værdier, fx spillegevinster
 • Forudbetalte abonnementer og medlemskaber
 • Rettigheder
 • Profiler på online platforme.

Dit digitale liv – her og nu, og efter at du ikke længere er her


Dine mange konti på nettet bliver ikke lukket ned af sig selv. Og de er ekstra udsatte, når der ikke er nogen til at holder øje med dem. Du skal derfor helst lukke dem, når de ikke længere er relevante.

Er du ikke i stand til dette, fordi du har glemt, at du overhovedet har en konto det pågældende sted, eller glemt dine adgangskoder, er det nemmere for ubudne gæster at misbruge din identitet. Og endnu værre – når nogen går bort, kan det være frustrerende for alle at blive konfronteret med et kært familiemedlem eller en god ven på de sociale medier. Derfor er det en god idé at overveje og registrere, hvad der skal ske med din digitale arv og de digitale fodspor.

Løbende opdatering


Vi opdaterer løbende de profiler som benyttes til registrering, så de altid er i overensstemmelse med udbyderne krav til at identificere en konto.

Hvad sker der, når jeg dør?


Mit Digitale Liv er koblet til CPR-registret, og orienteres på den måde om dødsfald med det samme. Vi orienterer derefter boet om afdødes abonnement hos os via skifteretten – og gennem e-Boks giver vi bobestyrer adgang til en sikret platform. Her fremgår de profiler, som afdøde har valgt at dele med boet. Herfra guider og assisterer vi hele vejen gennem håndteringen af kontiene.

Indhold

Har du kontrol over din færden og sikkerhed på nettet?

Hvad er digital arv

Dit digitale liv – her og nu, og efter at du ikke længere er her

Løbende opdatering

Hvad sker der, når jeg dør?Kom i gang med det samme