Mit Digitale Liv

Har du tjek på, hvad der sker med dit digitale liv, når du dør? Du har en profil på Facebook og en på LinkedIn. Måske har du en Gmail, hvor venner og familie skriver til dig. Og dine billeder gemmer du i skyen på din cloud-konto. Men hvad sker der, den dag du ikke længere er her? Hvem kan lukke dine konti eller søge om adgang til dine billeder og andet materiale på nettet?Sikr dit digitale liv

Sådan gør du

 • Hvor lang tid tager det?

  Vælg Mit Digitale Liv og opret dig – det tager kun et øjeblik.

 • Hvad får du?

  Du kan vælge at udfylde de udbyderprofiler, blandt mere end 100 udbydere, du mener kan have relevans for dine pårørende, eller konti du blot ønsker lukket.

 • Hvad koster det?

  Det koster blot 60,- kr. om året at få adgang til Mit Digitale Liv.

Fordele ved Mit Digitale Liv

Her kan du læse om nogle af fordelene ved at have styr på Mit Digitale Liv. TestaViva guider dig hele vejen og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

 • I et tæt samarbejde

  Mit Digitale Liv ved, hvilke krav der stilles til information fra de forskellige udbydere og kan tilbyde mere end 100 profiler klar til at blive udfyldt. Der vil løbende komme flere til, samtidig med at vi opdaterer de eksisterende.

 • En sikker løsning

  Kun du kan se dine profiler – og kun de profiler du ønsker, vil blive synlige for dine pårørende, når det er nødvendigt.

 • Træf beslutningen selv

  Mit Digitale Liv gør det muligt for dig selv på forhånd at beslutte, hvad der skal ske med dine profiler og konti, når du ikke længere er her.

 • Den digitale arv

  Du beslutter, hvilke konti der skal lukkes ned, eller om der er konti med digitalt materiale med relevans for dine pårørende. Du kan vælge, om informationerne er private, eller om de skal videregives til dine pårørende eller en bekendt.

Brugerne fortæller

Her kan du se hvad vores brugere mener om Mit Digitale Liv på TestaViva.
Kom i gang med det sammeMit Digitale Liv sikrer din digitale arv og håndterer dine digitale fodspor


Når du en dag ikke er her længere, vil det uden tvivl være en stor sorg for dine pårørende. Ud over sorgen, skal de samtidig håndtere en række praktiske gøremål som planlægning af begravelse og orientering om situationen til familie, venner, arbejdsplads osv.

Sammen med al det praktiske er der i dag en ny og ekstra dimension til et dødsfald, da langt de fleste af os også har en ’digital tilstedeværelse’. For mange af os er denne tilstedeværelse ganske omfattende, og den fortsætter sit eget liv efter vores død, hvis ikke vi tager stilling til den på forhånd.

På Mit Digitale Liv opbevarer du de informationer, som de enkelte tjenesteudbydere behøver, når dine pårørende enten vil lukke eller søge om adgang til materialet på en konto. Du kan også vælge, at enkelte konti håndteres af en ven og ikke af boet. Nye konti kan løbende tilføjes på din side i takt med, at dit digitale liv vok­ser eller forandres. Og du har naturlig­vis også altid mulighed for at ændre på det, du har besluttet.

Du kan ligeledes oprette noter, der ligesom online konti kan indeholde information af relevans til boet eller til en anden person efter ønske.

Hvad er digital arv


Arv er ikke længere blot mursten, værdipapirer og malerier. Med vores øgede digitale tilstedeværelse er arv nu fx også:

 • Fotos og videoer
 • Dokumenter – fx kontrakter og digitalt underskrevne dokumenter
 • Indestående beløb på webkonti og værdier, fx spillegevinster
 • Forudbetalte abonnementer og medlemskaber
 • Rettigheder
 • Profiler på online platforme.

Hvorfor er registrering af digital arv vigtigt?


Der er ingen automatisk nedlukning på disse medier og platforme og ej heller udbetaling af dine indeståender, når du dør. Og det kan være frustrerende for alle at blive konfronteret med et kært familiemedlem eller en god ven på sociale medier, efter vedkommende er død. Derfor er det en god idé allerede nu at overveje og registrere, hvad der skal ske med din digitale arv.

Få en forklaring på, hvorfor registrering af digital arv er vigtig lige her.

Løbende opdatering


Vi opdaterer løbende de profiler som benyttes til registrering, så de altid er i overensstemmelse med udbyderne krav til at identificere en konto.

Hvad sker der, når jeg dør?


Mit Digitale Liv er koblet til CPR-registret, og orienteres på den måde om dødsfald med det samme. Vi orienterer derefter boet om afdødes abonnement hos os via skifteretten – og gennem e-Boks giver vi bobestyrer adgang til en sikret platform. Her fremgår de profiler, som afdøde har valgt at dele med boet. Herfra guider og assisterer vi hele vejen gennem håndteringen af kontiene.

Indhold

Mit Digitale Liv sikrer din digitale arv og håndterer dine digitale fodspor

Hvad er digital arv

Hvorfor er registrering af digital arv vigtigt?

Løbende opdatering

Hvad sker der, når jeg dør?Kom i gang med det samme