Velkommen til TestaViva

Vi er glade for, at du har valgt at bruge os til at sikre dig selv og dine nærmeste bedre.

Som Nordea-kunde har du mulighed for at oprette testamenter og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek.

Du bliver guidet igennem dokumenterne Du bliver guidet igennem dokumenterne med en række spørgsmål, og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Dit tilbud kort fortalt

Du kan nemt og til en attraktiv pris oprette de dokumenter, som er relevante for dig.

Og du kan få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger eller hjælp til at udfylde dokumenterne. Når du er klar, har du mulighed for at tale med en jurist hos TestaViva. Så sikrer du, at testamentet indeholder det, du ønsker, eller at fremtidsfuldmagten er fyldestgørende.

Som noget særligt opbevarer vi dine dokumenter sikkert på din personlige side. Og vi videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt. Og giver du os tilladelse, vil vi kontakte dig, hvis dokumenterne skal tilpasses fx ved skilsmisse eller familieforøgelse. Som kunde i Nordea betaler du ikke for det.

Bestem selv prisen

 • Juridisk Tjek 999 kr 

  Prisen forudsætter, at du selv udfylder dokumentet først. Når du er klar kan du booke et rådgivningstjek med en jurist. Som noget særligt kan du lave en fremtidsfuldmagt til 499 kr. inkl. tinglysning.

 • Udvidet rådgivning 1.899 kr. 

  Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi du vælger Udvidet Rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

 • Selvbetjening 599 kr. 

  Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen. 599 kr.  

Disse dokumenter kan du oprette

Her kan du læse om de seks digitale juridiske dokumenter, du får adgang til gennem dit tilbud som kunde hos Nordea

Testamente

Testamente er relevant ved dødsfald. Dokumentet indeholder en beskrivelse af, hvordan din formue skal fordeles, sikre at arvinger ikke skal dele arv og reducerer dermed risikoen for arvestridigheder. For samlevere med og uden børn kan testamentet fx sikre, at længstlevende kan blive i boligen.

 • 15-30 minutter at udfylde
 • Koster 999,- med gennemgang
 1. Du udfylder dit online testamente ved at besvare en række simple spørgsmål om dig og dine ønsker. Derefter booker du tid til en gennemgang af dit dokument med en jurist over telefonen.
 2. Du underskriver dit testamente for at gøre det juridisk gyldigt. Det kan du gøre enten med to vidner eller ved notar – der er et gebyr til notaren på 300 kr.
Opret testamente

Sådan fungerer TestaViva

Klik på trinene for at læse mere om vores proces.
Opret dig gratisOpret dig gratis
1
Vælg dokumentVælg dokument
2
Udfyld dokumentUdfyld dokument
3
Gør det gyldigtGør det gyldigt
4
 Du er færdig Du er færdig
5

Det er gratis at have en profil på testaviva.dk. Som medlem eller kunde hos en af vores samarbejdspartnere, får du særlige priser og fordele ved oprettelse af dokumenter.

Vælg det juridiske dokument, som er relevant for din situation.

Udfylde dit dokument vha. vores formular. Her besvarer du en række relevante spørgsmål, som udformer dit dokument.

Dit dokument skal gøres juridisk gyldigt, når du har udfyldt det. De forskellige dokumenter har forskellige formkrav til, hvordan det bliver juridisk gyldigt. Se nærmere ved det enkelte dokument.

Når du har udfyldt dit dokument og gjort det juridisk gyldigt, er dokumentet færdigt. Herefter ligger det trygt på din TestaViva-profil til den dag, det skal tages i brug.

Hvorfor er TestaViva relevant?

Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør juridiske dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Vores erfaring viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder Nordea-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-founders Kristian Kaa og Michael Lauritzen

image.image.alt
image.image.alt

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg juridisk rådgivning?

Som kunde hos Nordea, hvordan anvender jeg mit tilbud?

Er dokumenterne oprettet hos TestaViva juridisk gyldige?