Nordea-log - TestaViva
Nordea

Velkommen til TestaViva

Vi er glade for, at du har valgt at bruge os til at sikre dig selv og dine nærmeste bedre.

Som Nordea-kunde har du mulighed for, at oprette testamente og andre vigtige juridiske dokumenter til en favorabel pris, kombineret med muligheden for et juridisk rådgivningstjek.

Du bliver guidet gennem dokumenterne med en række spørgsmål, og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores jurister sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Dit tilbud kort fortalt

Du kan nemt oprette de dokumenter, som er relevante for dig.

Og du kan få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger eller hjælp til at udfylde dokumenterne. Når du er klar, har du mulighed for at tale med en af vores jurister. Så sikrer du, at dine juridiske dokumenter indeholder det du ønsker, og er fyldestgørende.

Som noget særligt opbevarer vi dine dokumenter sikkert på din personlige side, og vi videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt. Giver du os tilladelse, vil vi kontakte dig, hvis dokumenterne skal tilpasses f.eks. ved skilsmisse eller familieforøgelse.

Bestem selv prisen

Juridisk Tjek

Prisen forudsætter, at du selv udfylder dokumentet først. Når du er klar kan du booke et juridisk tjek med en rådgiver.

Udvidet rådgivning

Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi du vælger Udvidet Rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

Selvbetjening 

Med Selvbetjening opretter du selv dine dokumenter. Vores platform guider dig hele vejen.

Se din anbefaling

Hvorfor er TestaViva relevant?

Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. Vi gør juridiske dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Vores erfaring viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. Vi tilbyder Nordea-kunder en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning med en af vores jurister.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-founders Kristian Kaa og Michael Lauritzen