Digital Marketing og Content Manager

Digital Marketing og Content Manager med masser af gåpåmod søges

Vil du have ansvaret for TestaVivas marketing-aktiviteter, og har du allerede tusind ideer til, hvad Legaltech-branchen mangler at synliggøre? Arbejder du med et datadrevet og indholdsmæssigt fokus? Og elsker du at afprøve ideer, der efterfølgende kan optimeres? Så glæder vi os til at møde dig!

TestaViva er en digital- og rådgivningsvirksomhed, som arbejder inden for det juridiske område. Vores mission er at gøre det nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og familien juridisk og økonomisk. 

Vi vokser hurtigt – også inden for marketing og indhold. Vi søger en Manager, der ikke er bange for at tage fat og som elsker at dykke ned i opgaver og følge dem helt til dørs. 

Vi tilbyder dig en stilling i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke og præge dine egne opgaver og udvikle dine kompetencer inden for især digital marketing. Og alt sammen i lækre rammer på Islands brygge.

(Læs mere om TestaViva som arbejdsplads)

Ansvarsområder

Som Marketing Manager hos TestaViva vil du overordnet skulle sikre, at vi når vores konverteringsmål, samtidig med at vi bibeholder vores høje kundetilfredshed. 

Du får ansvar for følgende områder og aktiviteter:

 • Have fuldt ansvar for og sikre eksekvering af TestaVivas marketing-aktiviteter 
 • Digitalt salg til nye og mersalg til eksisterende kunder
 • I samarbejde med resten af det digitale team udtænke og opsætte kunderejser med tilhørende content, målgrupper og automatiseringer 
 • Fastholde og udvikle et godt marketingsamarbejde med vores partnere/medejere og kontinuerligt tilføje flere samarbejdspartnere 
 • Evaluere og i samarbejde med teamet komme med indspark til udvikling af koncepter og optimering af content i kampagner
 • Holde dig opdateret på trends, nye features og medier og sikre, at TestaViva følger med udviklingen
 • Overordnet bliver du omdrejningspunkt for eksekvering, monitorering og optimering af marketing-kampagner og skal bevare overblikket over hele vores digitale kommunikation

Om dig

Vi ser gerne, du kan sætte kryds ved flere af nedenstående kompetencer: 

 • Du er kommerciel og er drevet af salg og af at skabe værdi for kunden
 • Du er dygtig til at eksekvere og får dine tiltag kørt i mål
 • Du er initiativrig og ser muligheder og forstår at sætte dem forretningsmæssig kontekst             
 • Dygtig indholds-kreatør – du skal kunne fange en brugers opmærksomhed hurtigt og fastholde deres interesse og lyst til at se/læse mere 
 • Dygtig skriftlig kommunikatør og grammanørd
 • Har fuld forståelse for indragelse af medier i forskellige kommunikationsformer
 • Forstår værdien i en god SEO-analyse ved al indholdskreation
 • God forståelse for alle digitale markedsføringskanaler, herunder SoMe, e-mail-marketing, Google Ads og organisk trafik (SEO)
 • 2-4 års erfaring med performance marketing og/eller content marketing
 • Test og dataanalyse er en naturlig del af din arbejdsproces

Hos TestaViva har vi højt til loftet, og vi er klar til at give dig det ansvar, du selv ønsker at bære. Vi er et ungt team med stærkt gåpåmod og lyst til at gøre jura forståeligt og brugervenligt. 

Om TestaViva

TestaViva er en ledende spiller inden for Legal Tech i Danmark med base på Islands Brygge i København. Vi har partnerskaber med bl.a. Nordea, Arbejdernes Landsbank og Topdanmark, som også er medejere. Vi har på ganske få år gjort jura nemt, digitalt og tilgængeligt for alle ved at tilbyde gode juridiske produkter til fornuftige priser. 

Vi har allerede hjulpet mange tusinde kunder på vores platform, og vores ambition er at hjælpe mange flere danskere med at sikre sig selv og sine nærmeste juridisk.

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads med mulighed for videreudvikling af dine talenter og evner. Vi prioritere vores arbejdsmiljø højt og har gode fysiske rammer, ligesom vi har fine medarbejderforhold. 

Tiltrædelse ønskes snarest, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til ok@testaviva.dk.

Samtaler afholdes løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

CDO Ole Krøijer på ok@testaviva.dk eller telefon 61686969.

Vi glæder os til at høre fra dig