Er du TestaVivas nye Laravel/Symfony udvikler? - TestaViva

Er du TestaVivas nye Laravel/Symfony udvikler?

TestaViva er en legal-tech virksomhed i rivende udvikling, og vi søger lige nu nye PHP-udviklere, der skal hjælpe os med at løfte vores tech-stack og produkt til næste niveau. Vil du være med til at gøre en forskel for mange tusinde danskere hver måned? Så læs mere her.

Bliv en del af en seriøs tech-afdeling

TestaVivas tech-afdeling består af mennesker, der er overbevist om, at det at følge stærke udviklingsprincipper er den rigtige vej frem. Hos TestaViva er f.eks. unit-testing ikke noget vi snakker om at gøre, men noget vi arbejder med som en fast del af vores rutiner. Det betyder også, at vi ikke haster produkter på markedet, men bruger den nødvendige tid, så vi altid leverer høj kvalitet.

Vores CTO, Kristian Kaa, lægger vægt på teknisk sparring, og der er altid sat tid af til at vende den bedste løsning på et problem. Der er en uformel omgangstone i teamet, og alle kan byde ind løbende, mens en løsning udarbejdes.

Daniel Poulsen, software udvikler

Hvad skal du lave?

Du skal være med til at udvide og forbedre vores tech-stack og vores platform. I din rolle vil du være med til at træffe afgørende valg i forhold til teknologi og arkitektur, arbejde tæt sammen med dine kollegaer på tværs af afdelingerne og selvfølgelig bruge en stor del af din tid på programmering.

Vores tech-stack hedder primært Symfony/Laravel, MySQL og React. Vi har et dedikeret frontend team, så  kun hvis du ønsker at arbejde med frontend, vil det være en del af dit arbejde. Generelt er vores princip at bruge det værktøj, der giver mening for opgaven. Det betyder, at vi har flere små services, der kører andre sprog og frameworks som f.eks. Python, NodeJS, WordPress, etc.

Vi arbejder efter Scrum princippet, så du vil også tage del i daglige Scrum møder, planlægningsmøder og review møder.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har kompetencer indenfor PHP-udvikling. Om det er lige præcis Laravel eller Symfony, er ikke vigtigt. Det er også nødvendigt, at du er god til kommunikation, da du ofte vil samarbejde med dine øvrige kollegaer – også uden for tech-teamet.

Helt konkret forventer vi, at du:

  • Har minimum to års relevant erhvervserfaring med PHP og gerne med et framework (Symfony el. Laravel)
  • Har erfaring med eller lyst til at lære at arbejde med automatiske tests (E2E, Integration og Unittests)
  • Har erfaring med API integrationer
  • Har erfaring med Git og gerne med Gitflow
  • Har erfaring med Docker
  • Taler flydende engelsk (vi taler generelt dansk i virksomheden, men den daglige kommunikation i tech-teamet er på engelsk)

Vi tilbyder

Stillingen, vi søger besat, er en fuldtidsstilling, hvor du hver dag gennem dit arbejde vil hjælpe mange mennesker – både vores brugere, men også dine øvrige kollegaer. Vi har et uformelt miljø, hvor det vigtigste er, at det er rart og sjovt at gå på arbejde.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn med ansættelse hurtigst muligt.

Desuden får du de sædvanelige goder, såsom kaffe, te, sodavand, frokost, fredagsbar osv.

Hvad er TestaViva?

TestaViva er en digital platform, hvor man kan oprette og opbevare juridiske dokumenter. I øjeblikket har vi over 50.000 brugere på platformen. Vores vision er at gøre det nemt og tilgængeligt for alle danskere at sikre sig selv og sin familie juridisk.

For mere information eller ved spørgsmål, kontakt Kristian Kaa på kk@testaviva.dk eller på tlf. 28 87 28 19