fbpx

TestaViva søger en skarp kunde-onboarder til vores team i København

Om stillingen

TestaViva søger endnu en kunde-onboarder til vores fantastiske team. Vi søger en ildsjæl, som har lyst til at være med i et scale-up, som er i rivende udvikling. Vi søger en profil, der bliver tændt af et arbejde i højeste gear, og som har fokus på resultater, men også en person, som går op i at give vores potentielle kunder den bedste service og onboarding til Testaviva. Vores partnere leverer de bedste henvisninger, og dermed grundlag for at skabe succes for firmaet og dig selv fra dag 1. 

 

Med base på Islands Brygge og med reference til TestaVivas salgsansvarlige kommer du til at sidde som en central del af vores vækstmotor. Du vil arbejde tæt sammen med vores jura team og forretningsudvikling team. TestaViva består af et team på ca. 50 ansatte, som har en stor diversitet, og som hver især er eller ønsker at være de dygtigste inden for deres område. Vi er samtidigt et ungt, dynamisk og innovativt team.

Du vil via telefonen ringe til kunder, der har bedt om at blive kontaktet. Du vil altså arbejde med relevante og meget interesseret kunder, som er glade for at vi ringer. Kunderne er blevet præsenteret for TestaViva og produktet, typisk igennem deres bank eller en af vores andre samarbejdspartnere. Som Onboarder er du ofte den første kontakt til en ny kunde, og du repræsenterer dermed TestaViva og vores samarbejdspartnere. Det er derfor afgørende, at du formår at repræsentere virksomheden og produkterne på professionel vis.

Din profil og baggrund

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende stilling med telesalg, telemarketing, salg eller tilsvarende, erfaring er dog ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du drives af gode resultater, høj kundetilfredshed samt skabe værdi for vores kunder! Som person har du et højt energiniveau, gåpåmod og sætter lid i at levere høj kvalitet. Du arbejder målrettet og går dagligt efter dine mål.

Som person har du et stort drive og arbejdskapacitet. Du ser dig selv som den fødte Onboarder og elsker at yde god kundeservice og trives godt med, at du selv skal løse hverdagens problemstillinger.

Det er et krav, at du behersker dansk i tale og skrift.

 

 

Oplæring og lønpakke

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, der giver dig gode muligheder for at udfolde og videreudvikle dine talenter og evner. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, sociale arrangementer, ligesom vi generelt har gode medarbejderforhold. Vi har stor fleksibilitet, som gør at man har mulighed for at flekse i sine arbejdstider, samt vælge antal dage på kontoret.

Vi lærer dig grundigt op, så du præcis ved, hvad der skal til for at udfylde dine opgaver og få succes. Vi går meget op i, at du bliver onboardet og lærer alle kollegaer at kende og bliver en del af TestaVivas kerne. Vi holder løbende samtaler om din udvikling og resultater, og sørger for at du hele tiden er i udvikling, så du kan levere det gode salg og optimere kundens oplevelse. Endelig vil du blive en vigtig brik i et team hvor vi lærer fra hinanden, hvordan vi bliver bedre til at sælge vores produkter og services.

Du tilbydes en særdeles attraktiv lønpakke bestående af en fast grundløn samt en provisionsmodel, som er meget fordelagtig.

Om TestaViva

Testaviva er et start-up med store ambitioner og en stærk ejerkreds, som står over for et nyt vækstspring. Virksomheden blev stiftet i 2016 af virksomhedens nuværende to foundere. I dag tilbydes produkterne bredt og distribueres i større grad ud gennem partnere. De største investorer er Nordea, Topdanmark, Arbejdernes Landsbank og Kring.

For more information or questions please contact us at mha@Testaviva.dk or phone number +45 29360154

Ansøgning og kontakt:

Ansøgning med relevante bilag (CV, og anbefalinger) fremsendes pr. e-mail til mha@testaviva.dk 

Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores salgschef Mathias Hammerholt på mha@testaviva.dk eller telefon 29360154.

Vi holder løbende samtaler til vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig