fbpx

Jurist til Boligrådgivning i ledende scale-up i København

TestaViva er en Legal Tech- og Rådgivningsvirksomhed, som gør det nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og sine nærmeste juridisk og økonomisk. Vi vokser og derfor søger vi en jurist med interesse for Boligrådgivning og Fast Ejendom.

Om stillingen

I TestaViva tilbyder vi rådgivning indenfor familie- og arveret og køberrådgivning til vores
boligkunder. Derudover påtænker vi at udvide med Erhvervs- og selskabsret i 2023.

Vi arbejder i et positivt, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø og vægter det kollegiale
fællesskab højt med mange sociale arrangementer.

Vores kunder henvises fra de største banker og pensionsselskaber i Danmark. Rådgivning foregår over telefon eller via Teams – og vi forventer, at du vil bidrage til yderligere digitalisering af vores juridiske produkter og hjælpe med at identificere nye markedsmuligheder for TestaViva.

Stillingen er for dig, der sætter en ære i at yde rådgivning af høj kvalitet, som har kunden i fokus, og som forstår at formidle jura i et let forståeligt sprog.

Vi forventer:

Du er uddannet cand.jur., gerne med erfaring inden for boligrådgivning og fast ejendom, og vi lægger vægt på, at du:
  • Er i stand til at identificere juridiske løsninger, som imødeser kundens behov
  • Kan formidle jura på en letforståelig måde
  • Er serviceorienteret og har ’kunde-tække’
  • Besidder overblik og har gode strukturelle evner
  • Kan levere høj kvalitet og grundighed i dit arbejde
  • Tager ansvar for egne opgaver og har lyst til at hjælpe dine kolleger
  • Har flair for IT og kan vejlede vores kunder i brugen af vores platform.

Du har en positiv tilgang til dine kolleger og dine arbejdsopgaver og har et godt humør.

Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og grundig i dit arbejde samt tager ansvar for at komme i mål med dine opgaver. Det er vigtigt, at du besidder overblik og gode strukturelle evner.

Om TestaViva:

TestaViva er en scale-up virksomhed og ledende spiller inde for Legal Tech i Danmark. Vi har base på Islands Brygge i København og har partnerskaber med – og er delvist ejet af – Nordea, Arbejdernes Landsbank og Topdanmark. Vi samarbejder desuden med Nykredit og Sparekassen Danmark.

Vi har på ganske få år gjort jura nemt, digitalt og tilgængeligt for alle. Vi har allerede hjulpet mere end 100.000 brugere på vores platform og vores ambition er, at hjælpe endnu flere danskere med at sikre sig selv og sine nærmeste juridisk.

Du bliver en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du får en helt central rolle og i høj grad har mulighed for at præge den fremtidige måde at arbejde med jura og teknologi. Med reference til vores Juridiske Direktør kommer du til at være en del af vores Legal Team, som er præget af høj kvalitet og faglighed og med gode sociale relationer.

Ansøgning og kontakt:

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og anbefalinger) fremsendes pr. e-mail til LK@testaviva.dk, mærket ”Ansøgning – Boligrådgivnings, Jurist”.


Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Linda Kuld, Juridisk Direktør på LK@testaviva.dk.

Tiltrædelse ønskes snarest og samtaler afholdes løbende.