Vi søger jurister, der kan formidle juraen i øjenhøjde - TestaViva

Vi søger jurister, der kan formidle juraen i øjenhøjde

TestaViva er en Legal Tech og rådgivningsvirksomhed, hvis mission det er at gøre det nemt og tilgængeligt at sikre sig selv og familien juridisk og økonomisk. Vi vokser meget og derfor søger vi dygtige jurister med speciale og/eller interesse inden for særligt familie- og arveretten.

Om stillingen

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job inden for det privatretlige område samt en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger. Til den rette kandidat tilbyder vi en stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Vi vægter det kollegiale fællesskab højt, bl.a. ved at vi ofte
afholder sociale arrangementer, for at blive bedre rustet sammen som team.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte juridisk rådgivning over telefonen til vores klienter, udarbejdelse af juridiske dokumenter, bidrag til yderligere digitalisering af juridiske produkter og identifikation af nye markedsmuligheder og retninger for TestaViva som Legal Tech-virksomhed.

Stillingen er for dig der trives godt med at yde rådgivning ud fra klienternes behov, og som godt kan lide at formidle jura til helt almindelige mennesker. Du vil få en grundig introduktion til de juridiske dokumenter, som du skal arbejde med, og du vil gradvist få større ansvar og mulighed for at rådgive inden for, og udarbejde, forskellige typer juridiske dokumenter.

Om dig

Du er uddannet cand.jur. med interesse eller erfaring inden for familie- og arveretten. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Kan formidle juraen på en letforståelig måde, særligt mundtligt, da du vil få klientkontakt.
  • Er stand til at identificere de juridiske løsninger, som bedst imødeser klienternes behov.
  • Er serviceorienteret og har ’kunde-tække’.
  • Besidder overblik og har gode strukturelle evner.
  • Kan levere en høj kvalitet og grundighed i dit arbejde.
  • Har flair for IT og kan vejlede vores klienter i brugen af vores platform.

Det er en fordel at have erfaring med det privatretlige område, men skulle du have en anden
juridisk baggrund, og har lyst til at prøve noget nyt, så kan du også være en spændende
kandidat.

Vi lægger endvidere stor vægt på menneskelige kvaliteter, godt humør, holdånd, en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver og kolleger samt kvalitetsbevidsthed.

Vi forventer:

Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret, ansvarsbevidst og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik og gode strukturelle evner. Du har endvidere flair for IT. Vi lægger samtidig stor vægt på menneskelige kvaliteter, godt humør, holdånd og kvalitetsbevidsthed.

Til den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med mange sociale arrangementer, hvor du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling samt selvstændige arbejdsopgaver. 

Om TestaViva

TestaViva er den ledende spiller inde for Legal Tech i Danmark med base på Islands Brygge i København som har partnerskaber med bl.a. Nordea, Arbejdernes Landsbank og Topdanmark, som også er medejere. Vi har på ganske få år gjort jura nemt, digitalt og tilgængeligt for alle samtidig med, at vi kan tilbyde gode juridiske produkter til fornuftige priser. Vi har allerede hjulpet mere end 80.000 brugere på vores platform og vores ambition er, at hjælpe mange flere danskere med at sikre sig selv og sine nærmeste juridisk.

Du bliver en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du får en helt central rolle og i høj grad har mulighed for at påvirke og præge den fremtidige måde at arbejde med jura og teknologi. Med reference til vores chefjurist kommer du til at være en del af vores jurateam, som er præget af høj faglighed både i vores rådgivning til klienterne samt ift. at sikre en høj kvalitet i vores juridiske produkter.

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, med mulighed for videreudvikling af dine talenter og evner. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom virksomheden generelt har gode medarbejderforhold.

TestaViva tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, med mulighed for videreudvikling af dine talenter og evner. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom virksomheden generelt har gode medarbejderforhold.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til jp@testaviva.dk, mærket ”Ansøgning – jurist”.


Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefjurist Jeppe Paaske på tlf. 3134 0935 eller på jp@testaviva.dk.


Tiltrædelse ønskes snarest og samtaler afholdes løbende.
Ansøgningsfristen er 30. oktober 2022.