Her kan du læse om, hvordan du giver samtykke på borger.dk, til at TestaViva må hente informationer omkring dig. Det er vigtigt, for at vores Livsguide kan rådgive dig bedst muligt.

Dette skal du bruge

NemID.

Trin for trin

1

Det første du skal gøre, er at gå til borger.dk, og finde siden hvor du giver fuldmagt. Tryk her.

2

Når du kommer over på borger.dk, skal du trykke på knappen “Videre”, for at starte samtykke processen.

Når du er logget ind med NemID, bliver du sendt videre til Digitaliseringsstyrelsens fuldmagtsservice.

Her skal du vælge fanen “Giv fuldmagt”.

3

Nu skal du vælge “Organisation” i rullemenuen, og indtaste TestaVivas CVR-nummer i feltet nedenfor, 37362409, og trykke på “Søg”.

4

Efter et øjeblik, finder den organisationen Legacy ApS, hvilket er et moderselskab til TestaViva.dk. Du kan læse om mere om TestaViva her.

Når du har bekræftet, at det er den rigtige organisation, trykker du på “Næste”..

5

Nu skal du vælge de services, du ønsker at give TestaViva adgang til. Her skal du kun vælge “Registerindsigt i CPR” under fanen “Samfund og rettigheder”, hvilket giver TestaViva lov til at indhente det data, der findes om dig, i CPR-registeret.

Når du har sat det rigtige flueben, trykker du på “Næste”.

6

Nu skal du vælge hvor lang tid, du ønsker at TestaViva har adgang til dine data. Vi anbefaler at du minimum giver os et år.

Vi skal nok påminde dig om, at du skal forny din adgang, ligesom vi naturligvis fjerner fuldmagten, hvis du en dag ikke ønsker at benytte TestaViva mere.

Når du har valgt den dato du ønsker, trykker du på “Næste”.

7

Nu får du et overblik over de adgange, du har tildelt TestaViva. Bekræft at det kun er “Registerindsigt i CPR” der står i oversigten.

Herefter, trykker du på “Underskriv”.

8

Nu bliver du ført over til Nem-login igen, for at underskrive fuldmagten digitalt, med dit NemID.

9

Når du har underskrevet fuldmagten, bliver du ført tilbage til Digitaliseringsstyrelsens fuldmagtsservice.

Her skal du indtaste vores e-mail adresse, support@testaviva.dk for at give os en notifikation om, at du har givet os en fuldmagt.

10

Du har nu givet TestaViva en fuldmagt til at indsamle data, og vores Livsguide vil nu holde dig opdateret, når der sker ændringer i dit liv, der kræver en opdatering af de dokumenter, TestaViva tilbyder.

Du kan nu blot lukke vinduet, og vende tilbage til TestaViva.