Sådan tinglyser du din fremtidsfuldmagt på tinglysning.dk

For at gøre din fremtidsfuldmagt gyldig, skal den bl.a. tinglyses. På TestaViva guider vi dig hele vejen. Du kan vælge, at TestaViva skal tinglyse din fremtidsfuldmagt, eller du kan gøre det selv. Hvis du ønsker selv at tinglyse fremtidsfuldmagten, kan du følge vores vejledning nedenfor.

1. Gå ind på tinglysning.dk og tryk på “Tinglysning mv.”

2. Log på med NemID

3. Tryk på “Opret fremtidsfuldmagt”

4. Udfyld kontaktinformation

Skriv din e-mail og dit sagsnummer. Du bestemmer selv, hvad dit sagsnummer skal være, men vi anbefaler, at du skriver dit telefonnummer som sagsnummer. Dermed er det nemmere for notaren at finde din fremtidsfuldmagt i systemet på notarkontoret. Tryk derefter på “Næste”.

5. Vælg retskreds og tilføj fuldmagtshaver og -tager samt tekst

På denne side skal du vælge retskreds, tilføje fuldmagtshaver og fuldmagtstager(e) og kopiere tekstindholdet fra din fremtidsfuldmagt ind i tekstfeltet. Tryk herefter på “Næste”.

Se nedenfor, hvordan du kopierer teksten fra din fremtidsfuldmagt

6. Tjek, at alt er korrekt

Når du har indsat fuldmagtsgiver og fuldmagtshaver(e), kan du se dem listet under hinanden, som på nedenstående billede. Tjek, at alt er korrekt indtastet. Når du har indsat teksten fra din fremtidsfuldmagt, skal du trykke på “Næste”.

7. Gennemlæs information og gå til underskrift

På denne side skal du gennemlæse informationerne og sikre dig, at alt er korrekt. Når du er sikker på, at alt er, som du ønsker, skal du trykke på “Til underskrift”.

Anmeldelse sendt til underskriftsmappen - underskriv med NemID

Din fremtidsfuldmagt er nu tinglyst og ligger nu klar til at bliver underskrevet af dig med NemID. For at underskrive fremtidsfuldmagten, skal du gå til hovedsiden. Det gør du ved at trykke på “Gå til forsiden” nede i højre hjørne.

Vejledning til underskrift af fremtidsfuldmagten

Se vores vejledning til, hvordan du underskriver din fremtidsfuldmagt her. Efterfølgende skal din fremtidsfuldmagt vedkendes hos en notar. Notaren skal være hos den retsmyndighed, som du har tinglyst til. Find nærmeste notar her.

Når din fremtidsfuldmagt er underskrevet på tinglysning.dk og vedkendt hos notaren, er den juridisk gyldigt.

Har du brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige jurister på info@testaviva.dk eller på telefon 88 62 60 50.

Læs mere om fremtidsfuldmagten her.