Vi søger dygtige jurister med interesse inden for familie- og arveret

TestaViva har vokseværk, hvorfor vi søger nyuddannede såvel som erfarne jurister til et antal nyoprettede stillinger på vores juridiske kontor med speciale inden for familie- og arveretten.

OM OS

TestaViva er en online platform, der gør det nemt og sikkert at holde styr på sine juridiske dokumenter og oprette dem, man mangler. Med TestaViva kan man udforme juridisk gyldige dokumenter online, herunder testamenter, ægtepagter m.m. Herudover tilbyder vi rådgivning inden for en bred vifte af juridiske dokumenter. Vi har ambitioner om at sikre, at langt de fleste danskere nemt og sikkert får styr på de vigtigste og nødvendige juridiske dokumenter hele livet igennem. 

OM STILLINGEN

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job inden for det privatretlige område samt en alsidig arbejdsplads i et positivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode kolleger. 

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. telefonisk rådgivning til vores klienter, udarbejdelse af juridiske dokumenter, bidrage til yderligere digitalisering af juridiske produkter og identificere nye markedsmuligheder og retninger for TestaViva.

OM DIG

Vi forventer høj kvalitet og grundighed i dit arbejde samt en serviceorienteret, ansvarsbevidst og positiv tilgang til dine opgaver og kolleger. Ligeledes er det vigtigt, at du besidder overblik og gode strukturelle evner. Du har endvidere flair for IT. Vi lægger samtidig stor vægt på menneskelige kvaliteter, godt humør, holdånd og kvalitetsbevidsthed.

Til den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende og spændende stilling i et uformelt arbejdsmiljø med mange sociale arrangementer, hvor du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling samt selvstændige arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med relevante bilag (CV, eksamenskarakterer og evt. anbefaling) fremsendes pr. e-mail til jp@testaviva.dk, mærket ”Ansøgning – jurist”.


Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte chefjurist Jeppe Paaske på tlf. 8862 6050.


Vi holder samtaler løbende og forventer at have fundet vores nye kollega senest ved udgangen af oktober 2020.