Det levende dokument - TestaViva

Fordi vores liv altid er i forandring, er vores ønsker til et testamentes indhold også altid i forandring. Når du bliver 18 år, kan du testere dine midler til eksempelvis kun den ene af dine forældre eller den søskende, som du føler har det største behov.

En dag køber du måske en lejlighed med kæresten og ønsker, at han/hun skal kunne blive i lejligheden, hvis ulykken skulle ske, og du ikke er her mere.

Du gifter dig måske og får børn. Du bliver måske skilt og gift igen – hvorfor der pludselig er særbørn at tage i betragtning.

Du bliver ældre, og dine børn får måske nogle ægtefæller, som du ikke ønsker skal modtage indirekte arv fra dig. Hvis du bliver ældre endnu, og dine børn klarer sig godt, vil du måske hellere hjælpe dine børnebørn frem i verden med en økonomisk begunstigelse.

Mange rådgivere forsøger at indarbejde sådanne ønsker i et testamente for at fremtidssikre det, så det altid vil leve op til dine ønsker. Det er dog aldrig en garanti for, at de rammer den/de situationer, der opstår for dig.

TestaViva bryder med den måde, hvorpå vi danskere tidligere har lavet testamente. Vi tilbyder, at du nemt, sikkert og online kan oprette nyt testamente i takt med, at dit liv forandrer sig. Vi tilbyder dig endda mulighed for at blive gjort opmærksom på, hvornår du laver forandringer i dit liv, som netop kan have betydning for dit testamente.