fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Fritidsgrund

Fritidsgrund

Lad TestaViva hjælpe dig med købet. Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en andelsbolig.

Indholdsfortegnelse

Drømmer du om en fritidsgrund?

Skal du købe bolig – og er det en fritidsgrund? TestaViva anbefaler altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, og vi hjælper dig glædeligt med rådgivning i købet af din andelsbolig.

Vi hjælper dig

Er du på jagt efter en fritidsgrund eller sommerhus, eller har du måske allerede fundet det? I så fald bør du finde ud af, hvem du skal bruge som din køberrådgiver. Det er lige så vigtigt at få juridisk hjælp med købet af en fritidsgrund som køb af fx en almindelig bolig eller et sommerhus. 

Vi anbefaler altid at du vælger at benytte vores jurister og advokater som din køberrådgiver, hvis du skal købe en fritidsgrund.  

Koordinering og dialog 

TestaViva vil sørge for at have kontakten til ejendomsmægler med henblik på forhandling af vilkår, ligesom vi rådgiver om finansiering og har kontakt til din bank. 

Vi sørger endvidere for udarbejdelse af og tinglysning af skøde, samt laver refusionsopgørelse mv. 

Testaviva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet og juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Hvad er det du får ved at have en køberrådgiver ved din side

Når du har valgt bruge en køberrådgiver, vil du få en ekspert til at Vi vil gennemgå købsaftalen og alle dokumenter tilknyttet fritidsgrunden. En stor del af arbejdet består i at rådgive dig om indholdet af aftalen og dokumenterne og sikre, at du er bevidst om alle relevante parametre for at tage den endelige beslutning om et køb. 

I forbindelse med køb af en fritidsgrund skal der udover de almindelige købsundersøgelser i relation til selve købet af fast ejendom sikres, at der må opføres det byggeri, I ønsker. Her skal punkter som beliggenhed, materialer, hustype m.v. være på plads og er alle ting som kan være afgørende for om fritidsgrunden er den rigtige for netop jer. 

Særlige aftaleforhold i forbindelse med køb af grund

Vi vil i forbindelse med køberrådgivningen sikre din mulighed for at du som køber kan træde tilbage fra aftalen, hvis fx grunden har punkter som gør vi ønsker at træde ud af aftalen. Det kan fx være at grunden ikke er bæredygtig eller er miljøbelastet udover det forventede.  

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en jurist

Få en jurist til at hjælpe med dit køb

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!