fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Fritidsbolig

Fritidsbolig

Lad TestaViva hjælpe dig med købet! Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe fritidsejendom.

Indholdsfortegnelse

En dygtig boligjurist i dit ringhjørne!

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal til et boligkøb. En boligjurist eller –advokat kan hjælpe dig med at gennemgå handlens dokumenter, i processen op til at du underskriver din købsaftale eller umiddelbart efter underskriften. De omkostninger, du/I har til en boligjurist, er godt givet ud, da det sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være. Samtidig giver det høj økonomisk tryghed og en langt bedre forståelse for, hvad der er vigtigt at vide, før den endelige handel lukkes.

Vi hjælper dig

Vi tilbyder juridisk hjælp til købet af dit nye sommerhus og sikrer, at du får taget stilling til alle juridiske problemstillinger, der kan følge med. 

Er du på jagt efter et sommerhus, eller har du måske allerede fundet det? I så fald bør du finde ud af, hvem du skal bruge som din køberrådgiver. Det er lige så vigtigt at få juridisk hjælp med købet af et sommerhus som en almindelig bolig, da der kan være lige så mange dokumenter og juridiske problemstillinger som ved køb af andre boligtyper. TestaViva står klar til at guide dig gennem købet og sikrer, at der ikke er skjulte juridiske byrder, som du ikke er bekendt med inden handlen gennemføres. 

Testaviva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet og juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Særlige aftaleforhold i forbindelse med køb af grund

Vi vil i forbindelse med køberrådgivningen sikre din mulighed for at du som køber kan træde tilbage fra aftalen, hvis fx grunden har punkter som gør vi ønsker at træde ud af aftalen. Det kan fx være at grunden ikke er bæredygtig eller er miljøbelastet udover det forventede.  

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en jurist

Få en jurist til at hjælpe med dit køb

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!