fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Entreprise-/projektkøb

Entreprise-/projektkøb

Lad TestaViva hjælpe dig med købet. Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal foretage et entreprise-/projektkøb.

Indholdsfortegnelse

Overvejer du et entreprise- eller projektkøb?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal til et boligkøb. En boligjurist eller –advokat kan hjælpe dig med at gennemgå handlens dokumenter, i processen op til at du underskriver din købsaftale eller umiddelbart efter underskriften. De omkostninger, du/I har til en boligjurist, er godt givet ud, da det sikrer, at alt det juridiske er, som det skal være. Samtidig giver det høj økonomisk tryghed og en langt bedre forståelse for, hvad der er vigtigt at vide, før den endelige handel lukkes.

Vi hjælper dig

Er planen, at du skal bygge ny bolig for familien med bistand fra et typehusfirma eller en totalentreprenør? Så vil I blive præsenteret for en entreprisekontrakt, som naturligvis skal gennemgås grundigt, så risikoen for tvister minimeres.

En entreprisekontrakt er ikke en standardkontrakt, men er udarbejdet af typehusfirmaet eller entreprenøren. Kontrakten er ofte udarbejdet for at sikre enterprisefirmaet, og kontrakten er ikke nødvendigvis særlig omfattende. For mange gør det kontrakten mere overskuelig og kan være årsagen til, at man ikke overvejer at involvere en rådgiver. Men en simpel kontrakt kan efterfølgende i byggeprocessen give anledning til tvister mellem dig og firmaet, som opfører din kommende bolig. Det er derfor i din interesse, at der laves en kontrakt med klare aftaler, og hvor de vigtige parametre og bestemmelser er tydelige.

Der bør derfor henvises til bilag med nærmere specifikationer for byggeriet, såsom tegninger, materialebeskrivelser m.m. Desuden er det især vigtigt, at der er henvisning til AB Forbruger, “Almindelige Betingelser for byggearbejder for Forbrugere”. AB Forbruger er en standardaftale, som forbedrer den måde, du er juridisk stillet på. Boligforhold er oftest regulerestaf professionelle parter, hvorfor det netop er vigtigt, at AB Forbruger er gældende i aftalen. Netop fordi aftalen er til for din beskyttelse, tilføjer firmaerne oftest ændringer til vilkårene, som ikke altid er lette at gennemskue konsekvenserne af. Alle afvigelser til standardaftalen bør derfor undgås i videst muligt omfang.

Testaviva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet og juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Hvad får du, når vi rådgiver dig om din entreprisekontrakt?

TestaViva sørger for, at dokumentationen for alle aftaler er i orden, at du kender alle risici i kontrakten, dine og typehusfirmaets/entreprenørens rettigheder og så søger vi at sikre dig bedst muligt som bygherre i kontraktforholdet med en professionel part, så du i størst muligt omfang undgår efterfølgende tvister. Skulle der alligevel opstå et forhold i byggeprocessen, som giver anledning til uenighed mellem dig og det firma, du har valgt til at opføre din nye bolig, sørger vi for, at det på forhånd er aftalt, hvordan konflikten løses. På den måde sikre du, at dit byggeprojekt tager fart, og mindsker forsinkelser og alle omkostninger i forbindelse hermed.

Betingelserne i entreprisekontrakten

Betalingsbetingelserne og evt. garantistillelse fra entreprenøren er naturligvis også vigtige. De sikrer nemlig, at økonomien i byggeprojektet hænger sammen, og at du ikke betaler for arbejde, uden at der er tilstrækkelig sikkerhed for, at arbejdet udføres som aftalt.

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Få hjælp af en jurist

Få en jurist til at hjælpe med dit køb

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om juridisk rådgivning ved køb af fast ejendom og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!