fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Ejerlejlighed

Ejerlejlighed

Lad TestaViva hjælpe dig med købet af din lejlighed. Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ejerlejlighed.

Indholdsfortegnelse

Drømmer du om at købe ejerlejlighed?

En ejerlejlighed er måske dit livs vigtigste køb. Derfor er det vigtigt, at du foretager købet på et oplyst grundlag.

Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du allierer dig med en boligjurist eller -advokat, når du skal købe ejerlejlighed. Lad os rådgive dig og hjælpe dig i den rigtige retning med dit kommende drømmehjem.

Vi hjælper dig

Selv drømmeboliger kan komme med både juridiske og økonomiske problemstillinger. Du bør derfor altid købe bolig på et oplyst grundlag og sørge for, at du har undersøgt og besvaret alle de vigtige spørgsmål. Og det hjælper vi dig naturligvis med!

TestaViva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Med TestaViva i dit hjørne

TestaViva har opbygget en nem og tilgængelig platform, der sammen med vores dygtige jurister og advokater viser dig de faldgruber, du skal kende til, og vi yder forståelig og kompetent rådgivning gennem hele købet. Udover at rådgive dig om det juridiske og gennemgå boligdokumenterne med dig, sørger vi for at tage kontakten til sælger og sælgers mægler. Det kan fx være med henblik på forhandling af dine vilkår og tilpasninger i diverse dokumenter. Desuden rådgiver vi om andre vigtige elementer i forbindelse med processen, som fx økonomien, og vil også have kontakt og dialog med din bank. Vi sørger også for udarbejdelse af og tinglysning af skøde, samt laver refusionsopgørelse mv.

Med TestaViva i dit ringhjørne vil købet af din drømmebolig forløbe gnidningsfrit, og du vil købe din kommende bolig på et meget bedre og mere oplyst grundlag.

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Book møde med en boligjurist

Få en jurist til at udarbejde dit dokument.

11.000,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om gavebrev og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!