fbpx

Hjem > Produkter > Bolig > Andelsbolig

Andelsbolig

Lad TestaViva hjælpe dig med købet. Vi gennemgår alle dokumenter og giver dig rådgivning og overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en andelsbolig.

Indholdsfortegnelse

Har du andelsboligdrømme?

Skal du købe bolig – og er det en andelsbolig? At købe en andelsbolig er på mange måder anderledes end at købe andre boligtyper. TestaViva anbefaler altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, og vi hjælper dig glædeligt med rådgivning i købet af din andelsbolig.

Vi hjælper dig

Har du endelig fundet din kommende bolig, og er det en andelsbolig? Så er det første, du skal gøre at kigge på de dokumenter og aftaler, som skal på plads, inden du kan flytte ind i den nye bolig. Vi anbefaler altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb. TestaViva hjælper dig med bl.a. gennemgang af købsaftalen og handlens øvrige dokumenter, som fx vedtægter, vedligeholdelsesplan og foreningens økonomi mv.

At købe en andelsbolig afviger på mange måder fra andre boligkøb. Processen, opgaverne, dokumenterne m.m. er vidt forskellige fra f.eks. at købe en ejerbolig.

TestaViva hjælper dig hele vejen

  1. Komplet juridisk rådgivning i forbindelse med bolighandlen
  2. Gennemgang og analyse af købsaftalen og øvrige dokumenter
  3. Dialog med involverede parter
  4. Udarbejdelse af juridisk køberoverblik
  5. Møde omkring udarbejdet dokumenter
  6. Følger handlen til dørs

Med TestaViva i dit hjørne

Vælger du TestaViva som din juridiske rådgiver, vil vi sammen med din bank hjælpe dig med at se på, hvordan økonomien i foreningen er. Har de en sund økonomi? Har de taget fornuftige lån og afvikler de fornuftigt på disse? Hvordan ser vedligeholdelsesplanen ud? Og hvordan ser budget og regnskab ud? Vi går naturligvis ind i opgaven for at hjælpe dig til, at du kan købe boligen. Rådgiver vi dig til ikke at købe den, er det, fordi vi har fundet kritiske punkter, som i sidste ende vil spare dig for mange penge og søvnløse nætter.

Mangler du en boligjurist?

Skal du købe bolig? Hos TestaViva anbefaler vi altid, at du har en rådgiver med speciale inden for jura og boligkøb, når du skal købe bolig.

Har du brug for juridisk tjek?

Du får 15 minutters telefonisk juridsk tjek af dit dokument med en jurist,
der sikrer, at alt er korrekt.

Priser

Book møde med en boligjurist

Få en jurist til at udarbejde dit dokument.

8500,-

Vil du gerne opnå fuld tryghed ved oprettelsen af dit juridiske dokument? Book et møde med en af vores jurister og vær sikker på at dit dokument bliver lavet juridisk korrekt. 

Bliv ringet op

Snak med en af vores dygtige kunderådgivere

Ønsker du en dybdegående forklaring om gavebrev og hvordan det kan hjælpe dig? Udfyld nedenstående formular, så kan vi arrangere en samtale med en af vores dygtige kunderådgivere, der vil besvare alle dine spørgsmål og give dig en grundig forklaring af produktet og dets fordele. Vi ser frem til at høre fra dig!