fbpx

Læs mere om hvilken løsning der er bedst for dig

Hvad er selvbetjening?

Med vores selvbetjeningsløsning udfylder du selv dit juridiske dokument. TestaViva guider dig gennem dokumentet via opklarende spørgsmål, så vi sikrer, at du får taget stilling til de væsentligste forhold i det pågældende dokument. Via vores platform kan du nemt, hurtigt og sikkert oprette juridiske dokumenter.

 Så snart du har fundet ud af, hvilket dokument der passer til dine behov, kan du gå i gang med at udfylde det online – og i det tempo, som passer dig. Når dokumentet har været gennem de nødvendige juridiske trin, kan du downloade dit færdige dokument. Og ønsker du at have det i hånden, kan du udskrive det med det samme eller på et senere tidspunkt.

Hvad er juridisk tjek?

Med juridisk tjek skal du selv udfylde dit juridiske dokument. TestaViva guider dig gennem dokumentet via opklarende spørgsmål, så vi sikrer, at du får taget stilling til de væsentligste forhold i det pågældende dokument.  

Via vores platform kan du nemt, hurtigt og sikkert oprette juridiske dokumenter. Så snart du har fundet ud af, hvilket dokument der passer til dine behov, kan du gå i gang med at udfylde det online – og i det tempo, som passer dig. Når du har besvaret alle spørgsmål og udfyldt alle detaljerne, vil en af vores rådgivere gennemgå dine svar med dig. Alle vores rådgivere er specialiserede og rådgiver derfor kun kunder om juridiske dokumenter inden for deres specifikke område. Derfor er du altid garanteret den bedste rådgivning til netop dit konkrete dokument. 

Med juridisk tjek er du altså sikker på, at de svar, du har givet, afspejler dine behov. Når dokumentet har været gennem de nødvendige juridiske trin, kan du downloade dit færdige dokument. Og ønsker du at have det i hånden, kan du udskrive det med det samme eller på et senere tidspunkt. 

Hvad er udvidet rådgivning?

Med vores udvidet rådgivning udfylder du dit juridiske dokument sammen med en af vores specialiserede jurister. Du er velkommen til selv at udfylde dokumentet, så godt du kan, men vores jurist har sat tid af til at gennemgå hele dokumentet sammen med dig og sætte dig ind i alle detaljerne. Alle vores jurister er specialiserede og rådgiver derfor kun kunder om juridiske dokumenter inden for deres specifikke område. Derfor er du altid garanteret den bedste rådgivning til netop dit konkrete dokument. 

Med juridisk rådgivning fra TestaViva har du altså en af vores jurister ved hånden, når du opretter dit dokument, og der er tid til at besvare alle dine spørgsmål. På den måde sikrer du, at dokumentet bliver skræddersyet efter dine behov, og at alt det juridiske er, som det skal være. Når dokumentet har været gennem de nødvendige juridiske trin, kan du downloade dit færdige dokument. Og ønsker du at have det i hånden, kan du udskrive det med det samme eller på et senere tidspunkt. 

Er du sikret juridisk?

Hos TestaViva kan du teste hvilke juridiske dokumenter du bør have. Tag testen og svar på enkelte spørgsmål omkring din livssituation for at blive klogere på hvilke juridiske dokumenter du bør have.