fbpx

Det er vigtigt at oprette et testamente af flere grunde:

Arveloven inddeler arvinger i arveklasser. Dem kan du læse meget mere om i artiklen Hvem arver mig.

TestaViva gør det nemt, sikkert og online at oprette juridisk gyldigt testamente.

Aldrig har det været nemmere at oprette et testamente, end det er i dag

Alle er enige om, at et testamente er en god ting. At det kun er ret og rimeligt, at de værdier, man har skabt gennem sit liv, kommer dem til gode, som man holder af – ens ægtefælle, partner, børn, venner eller måske et godt formål, man vil støtte.

Men afholder folk fra at få oprettet et testamente, inden uheldet er ude?

For det første tror folk, at det er dyrt at oprette et testamente.
Selv om kun få ved, hvad det reelt koster at oprette et testamente, har mange en forestilling om, at når der er jurister og advokater involveret, så er det nok ikke billigt. Det er nok hovedsagelig, hvis man er velhavende eller er vant til at bruge advokater, at man har en fornemmelse af, at et testamente er pengene værd.

For det andet udskyder vi det, fordi vi har en forestilling om, at det nok tager ret lang tid, og at der er tid nok, fordi vi jo ikke er så gamle endnu.
Mange folk, som har været udsat for livstruende situationer eller sygdom, fortæller, at det var først på det tidspunkt, de blev bevidste om, at de skal dø en dag. Det er heldigvis en menneskelig egenskab, at vi ikke dvæler så meget ved, at vi bliver ældre eller det faktum, at vi skal dø – og at vi ikke ved, hvornår det sker. Vi har så travlt med at leve, at vi altid mener, at vi har tid nok.

For det tredje går vi med følelsen af, at der kan nå at ske meget endnu, inden man dør. Det er et meget naturligt udsagn. Vi ændrer synspunkter i løbet af livet. Lige som vi mister gamle venner og får nye venner. Så der er ikke noget at sige til, at vi gerne vil vente med at skrive testamente, indtil vi kan gøre det endelige regnskab op. Især fordi vi med vores testamente gerne vil tilgodese dem, som passer på os. Problemet er, at vi ofte ikke ved, hvornår det er sidste chance.

TestaViva gør det nemt for dig

Nu behøver det ikke længere at være dyrt at oprette et testamente. TestaViva har gjort det nemt, sikker og online at oprette et juridisk gældende testamente. Vores jurister har udviklet standardværktøjet, så du stille og roligt bliver guidet igennem de nødvendige spørgsmål, så du kan begunstige dem, du ønsker. Det betyder, at du ikke længere behøver at bruge flere tusinde kroner hos en advokat for at lave et testamente.

Du behøver ikke længere at booke møder og bruge tid hos en advokat for at udarbejde et juridisk gyldigt testamente. Det tager ikke lang tid at oprette et testamente her på TestaViva. Det tager ikke mange minutter, og du kan gøre det hjemme på sofaen en onsdag aften. Det går hurtigere, end de fleste tror. Du bliver guidet igennem hele processen. Og du har mulighed for at få professionel rådgivning af vores jurister, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem hele processen.

TestaViva har gjort det muligt for dig at ændre i dit testamente, så ofte du vil. Det er nemlig helt rigtigt, at du måske vil ændre mening efterhånden, som du lever. Vores liv ændrer sig hele tiden, så hvis du vil ændre på, hvem du begunstiger, kan du blot gå ind på TestaViva og ændre dit testamente. Ingen jurister skal involveres, og vi guider dig hele vejen.

Så hvorfor vente? Sørg for at sikre dig selv og dine nærmeste inden uheldet er ude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *