fbpx

Det kan du få ud af et behandlingstestamente

TestaViva er stor tilhænger af, at man aktivt tager stilling og får medbestemmelse i alle livets situationer. Ved at lave et behandlingstestamente kan du få større medbestemmelse over din egen død og behandling. Konkret kan du tilkendegive, om du ønsker livsforlængende behandling eller ej i følgende tre situationer:

Da behandlingstestamentet er bindende, kan du være sikker på, at behandlingen kommer til at følge dine ønsker. Dine pårørende får kun det sidste ord, hvis du udtrykkeligt har skrevet det i dit behandlingstestamente. Du kan oprette behandlingstestamente her.

En anden måde, du kan sikre dig selv og dine nære for fremtidens, er ved at skrive en fremtidsfuldmagt.

Det kan du få ud af en fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt kan være med til at sikre din fremtid, og den kan være god at have uanset hvor gammel du er, eller om du er syg eller ej. Med en fremtidsfuldmagt kan du give en pårørende fuldmagt til at varetage dine interesser, hvis du bliver ude af stand til at varetage dine interesser, som for eksempel ved demens, senilitet eller anden sygdom/ulykke.

Fremtidsfuldmagten kan give forskellige rettigheder for fuldmagtshaveren, så du selv kan bestemme, hvor meget du giver tilladelse til. Det kan dække både over personlige og økonomiske forhold, så som at råde over penge, sælge fast ejendom eller foretage fuldmagtsgiverens interesser i forhold til offentlige myndigheder. Læs mere om fremtidsfuldmagt her.

Hos TestaViva kan du nemt, sikker og online oprette en fremtidsfuldmagt på under ti minutter, så du har intet at miste ved at tage hånd om fremtidens uforudsigelige forhold.

TestaViva gør det let for alle danskere at oprette juridiske dokumenter som testamentefremtidsfuldmagtægtepagtbegunstigelseserklæringsamtykke til uskiftet bo og meget mere. Nemt, sikkert og online. Så ingen undskyldning for ikke at komme i gang i dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *