Partnerside: AL - TestaViva

Fordelagtigt tilbud til dig, der er kunde i Arbejdernes Landsbank

Som kunde i Arbejdernes Landsbank har du mulighed for at oprette fremtidsfuldmagt, testamente og andre vigtige juridiske dokumenter. Du bliver guidet igennem dokumenterne med en række spørgsmål, og kan sammen med dine nærmeste i ro og mag vurdere, hvad der er det rigtige for jer. Vores juridiske rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Se hvilke dokumenter vi anbefaler til dig!

Dit tilbud kort fortalt

Hos TestaViva kan du nemt oprette de dokumenter, der er relevante for dig til en attraktiv pris. Du bestemmer selv prisen alt efter hvor stort dit behov for juridisk rådgivning er. Har du behov for hjælp og vejledning til at oprette dokumenterne, sidder vi klar til at hjælpe dig, men du kan også vælge at oprette dokumenterne selv via vores online platform.

Vi opbevarer dine dokumenter sikkert, videreformidler dem til rette instanser om nødvendigt og lader dig vide, hvis de skal tilpasses fx ved skilsmisse eller familieforøgelse.

Bestem selv prisen

Juridisk Tjek

Prisen forudsætter, at du selv udfylder dokumentet først. Når du er klar, kan du booke et kort møde med juridisk tjek med en af vores rådgivere. Som noget særligt kan du lave en fremtidsfuldmagt inkl. tinglysning for en fordelagtig pris.

Udvidet rådgivning

Har du brug for ekstra rådgivning og hjælp til at oprette dokumentet, anbefaler vi, du vælger Udvidet Rådgivning. Du får juridisk rådgivning ud fra dine ønsker og behov i op til en time.

Selvbetjening

Med Selvbetjening opretter du selv dokumentet. Vores platform guider dig hele vejen.  

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme retsafgifter til notar og/eller tinglysning ved nogle dokumenter. Du får besked herom under oprettelsen af det enkelte dokument.

Se din anbefaling

Værdi for dig

ic-humanheart

Skab tryghed for dig og din familie

Money

Få økonomisk sikkerhed

Sygetaske

Få klarhed ved sygdom og ulykke

ic-lightning

Undgå besvær og splid i familien

Hvorfor er TestaViva relevant?

Juridiske dokumenter såsom testamente og fremtidsfuldmagt kan give dig tryghed, mens du lever livet – når du investerer i egen bolig, bliver forælder eller finder dig en partner. For er dokumenterne ikke på plads, kan det få alvorlige konsekvenser for privatøkonomien for dig og dine kære i tilfælde af død, sygdom eller skilsmisse. Du kan ikke skærme dig mod livets svære stunder, men du kan gøre dem nemmere at takle ved at ordne papirarbejdet i dag. TestaViva gør juridiske dokumenter simple og processen omkring dem tryg. Vores erfaring viser, at når du først er blevet bruger hos os og har påbegyndt et dokument, så er du hurtigt færdig og fremtiden kan bare komme an. TestaViva havde pr. 1. september 2020 hjulpet mere end 70.000 danskere, og vi forventer ved årets udgang at have hjulpet mere end 100.000 danskere. Vi er her! Og vi tilbyder kunder hos Arbejdernes Landsbank en nem og billig vej til at oprette alle relevante juridiske dokumenter inklusive juridisk rådgivning.

”Vi gør det enkelt og tilgængeligt for dig at sikre dig selv og din familie juridisk og økonomisk gennem hele livet – til fornuftige priser.” Co-founders Kristian Kaa og Michael Lauritzen